Selge

Kontakt oss

Vi tilbyr alle tjenester innen salg og utleie av fast eiendom

Våre meglere har mer enn 100 års salgserfaring med flere tusen omsatte eiendommer. Vi tilbyr alle tjenester innen salg og utleie av fast eiendom.

Vi gjør salgsprosessen smartere – når digitaliseringen har endret meglerbransjen.

Siden oppstart har vi fulgt nøye med på alle annonsene våre. Vi har tall på hver eneste eiendom – alle klikk er registrert – og vi har stadig blitt bedre.

Du er for eksempel ikke alene om å besøke hjemmesiden vår.

Siden oppstarten 15. januar 2016 til dags dato 9. april 2019 har vi blitt besøkt 577 146 ganger.

De aller fleste som er innom hos oss tar en titt på eiendommene vi har for salg – en del leser bloggen – mens noen tar hele runden og blir kjent med oss.

Det er den beste bekreftelsen på at markedsføringen vår virker.

Og vi skal fortsette å utvikle produktet slik at vi alltid er synlige både for kjøpere og selgere.

De fleste blir overrasket når de hører prisen på våre markedspakker.

Tidsriktig markedsføring

Vi er et digitalt meglerhus. Kostnadseffektiv målrettet markedsføring er kommet for å bli – og vi er alltid tilgjengelig for kunder via sosiale medier.

Hos oss får også alle boligselgere tilbud om gratis rådgivning av boligstylist Ann Helen Kvalevaag, slik at boligen blir presentert på best mulig måte.

Vi annonserer eiendommer på flere digitale plattformer.

Digital markedsføring målrettes mot riktig kjøpergruppe, samtidig som vi alltid har full oversikt over hvor mange som leser den enkelte annonsen.

Vår digitale markedspakke koster kun kr. 6.900,-.

Les også Truls Lea sin ukentlige livsstilsblogg – Champagnemegler-bloggen der han forteller den hele og fulle sannhet om megleryrket..

Én pris – og salgsgaranti

Hos oss får du en pris på hele salget. Intet salg – ingen kostnad. Ingen tillegg, ingen overraskelser. Enkelt å forholde seg til – i likhet med oss.

Kontakt oss for en uforpliktende prat og befaring.