FOR AVTALE OM VISNING- 90417924! Pent oppusset enebolig med dobbel garasje, solrik tomt og utsikt over Førresfjorden!

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Fakta om tomten

Tomteareal
2002 m²
Type
Eiet tomt

Innhold

Hovedetasjen inneholder entrè og gang med trapp opp til andre etasje. Bad med wc, vask i seksjon og dusjhjørne. Vaskerom med rom for vaskemaskin og tørketrommel. Romslig stue og kjøkken.

Andre etasje inneholder to soverom og loftstue.

Grovkjeller.

Dobbel garasje med verktøyrom. Garasjen er innredet i andre etasje og består av gang, toalettrom med enkel vask i seksjon og opplegg for vaskemaskin. Bad med dusj og enkel vask samt kjøkken og stue. Garasjen er ikke godkjent som egen boenhet.

Terrasse fra stue. Også egen terrasse med badestamp. Stor tomt med opparbeidet hage.

Standard

Boligen har de siste to årene blitt vesentlig oppgradert.

Stue: Selger har nylig gipset vegger i stue og malt himling, samt lagt laminat på gulv. Det er satt inn ny peis. Peis og pipe er godkjent, men det mangler to inspeksjonsluker til feier inne i boligen. Selger opplyser om at kommentar i egenerklæring ang feierluker er uriktig, og mangel på to inspesjonsluker er riktig. Varmepumpe i stue.

Gang: Mellomgang i første etasje er gipset på alle vegger og i himling. Spotlights.

Kjøkken: Eldre kjøkkeninnredning med ny oppvaskemaskin. Gipset vegger i kjøkken og laminat på gulv. Malt panel i himling.

Bad: Badet er av eldre standard og oppgraderinger må påregnes. Fliser på gulv og malte vegger. Selger har byttet dusjhode og pakning under vask. Skapdørene i seksjonen er nylig malte.

Vaskerom: Vaskerommet er av eldre standard og oppgraderinger må påregnes. Malte vegger og gulv. Plass til både vaskemaskin og tørketrommel.

Loftstue: Kjekk loftstue innredet som et koselig Tv- område. Flott utsikt mot Førresfjorden. Malte panelvegger og laminat på gulv.

Soverom: Hovedsoverommet er gipset, samt lagt laminat på gulv. Selger har per i dag innredet sovrom nummer to som walk in closet. Moderne teppe på gulv og malte panelvegger.

Garasje: Loftet i garasjen er av eldre standard og oppgraderinger må påregnes. Det er lagt inn fiber gra Haugaland Kraft til garasje.

Diverse: Det meste av elektrisk er skiftet i 2017. Se egenerklæringsskjema vedlagt i salgsoppgaven. Deler av kledning på bolig og garasje er byttet ut, og hele boligen ble malt utvendig i 2018. Innvendige dører er malte. Kobberlinje fra Telenor både til bolig og garasje.

Se tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgave for flere byggetekniske spesifikasjoner.

Oppvarming

Peis i stue (godkjent men mangler to inspeksjonsluker i bolig for feier) Varmepumpe i stue. Ellers elektrisk.

Fra 2020 er det forbud mot fyring med fossil olje i husholdninger. I enkelte kommuner skal all oljefyring fases ut innen 2020. Kommunen kan gi pålegg om at det oljefyrte oppvarmingssystemet må fjernes, også oljetanken. Tanker som tas ut av bruk, skal tømmes, graves opp og destrueres.

Adkomst

Landlig beliggenhet med flott utsikt mot Førresfjorden.

I nordgående retning- ta inn til venstre fra FV 47 til Tuastadvegen. Ta første til venstre. Ta igjen til venstre inn på Spannavegen. Kjør ca. 1 km og ta til høyre inn på Lønnavegen. Ta igjen inn til venstre og eiendommen ligger ned bakken til høyre noen meter fremme.

Parkering

Parkering i dobbel garasje og på egen eiendom.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Byggemåte

Boligen er oppført med grunnmur i betong med sparestein. Trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler, trebjelkelag. Saltak i trekonstrksjon tekket med betongtakstein. Jf. tilstandsrapport vedlagt i salgsoppgaven.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i LNFR (Landbruk-,natur- og friluftsformål samt reindrift). Dette betyr at det må før eventuelle tiltak søkes dispensjasjon fra kommunen.

Kommuneplanen gjelder. Kommuneplanen finnes på Karmøy Kommune sine nettsider, eller den kan bli tilsendt av megler.

Omkostninger

2 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
64 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 2 590 000,-))
--------------------------------------------------------
76 900,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 666 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Finansiering

Vi samarbeider med Handelsbanken, som gir tilbud på både bolig og næringsfinansiering. For tilbud på boliglån, kontakt Paul Eggen – paeg01@handelsbanken.no tlf 52 73 91 12, eller Ass. banksjef Svein Ove, sven01@handelsbanken.no, telefon 52 73 91 02for næringslån.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
2 590 000,-
Adresse
Lønnavegen 12
5546 Røyksund
Primærrom
124 m²
Bruksrom
158 m²
Bruttoareal
173 m²
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Soverom
2
Bestill salgsoppgave og hold deg oppdatert om bud på eiendommen

Kontakt

Linker