Stor og velholdt enebolig med naust og kai på Kolnes. God standard, nyere flott kjøkken og bad på hovedplan.

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Fakta om tomten

Tomteareal
721 m²
Type
Eiet tomt

Innhold

Hovedeplan: Hall, biingang/vaskerom, soverom/kontor, toalettrom, stort kjøkken med kjølerom. Utgang til solrik terrasse og videre til hage og hagestue fra kjøkken. Stue med flott peis. Foreldresoverom med stort walk in closet og bad.
Sokkeletasjen inneholder vindfang, stue/kjøkken, soverom, gang, trappegang, 2 tekniske rom, klesbod, matbod og stort hobbyrom med egen inngang.
Loftsetasjen inneholder stor stue, baderom og 5 soverom.

Dobbel carport med loft. Trivelig hagestue oppført 2016.
Naust ca. 3 minutters gangavstand fra boligen. Naustet (ca. 5×6 meter) og kai – til Førresfjorden. Naustet er innredet for lystige lag, innlagt strøm og enkel kjøkkeninnredning, loft med oppholdsrom. Felles vann og toalettløsning med de andre naustene.

Standard

Boligen fremstår som velholdt og påkostet. Trivelig og romslig hall, gjestetoalett med servant. Praktisk biingang med vaskerom modernisert senere tid. Nytt flott kjøkken fra Schmitt 2016 med innebyde hvitevarer, masse skap- og benkeplass samt praktisk kjøkkenøy med tøff kjøkkenvifte. Sjarmerende vedovn med kokemulighet på kjøkken. I tilknyttning til kjøkken er det også kjølebod. Nydelig utsikt til fjorden og utgang til terrasse og videre til hagestuen. Trivelig stue med plassbygget bokhylle, og flott peis. Nyere tøff laminat på gulv i stue og kjøkken.
På hovedplan er det egen avdelig for de voksne med stort graderoberom, lekkert soverom og flott bad nytt i 2016, med stor dusjnisje, badekar og pen innredning. Fliser på gulv med varmekabler, malte vegger. Down lights i tak. Soverom/kontor.
Loftsetasjen har trivelig stue og 5 soverom. Hovedsaklig lutet/beiset lys panel i tak, tapet dels malte vegger og tregulv. Stort bad med fliser og varmekabler på gulv, dusjkabinett, servant i innredning, badekar og bidee. Utgang til balkong fra et av soverommene.
U. etg.: egen inngang og betong etasjeskille i deler av etasjen. Vindfang, stue med kjøkken, soverom, bad med fliser på gulv, panel på vegg. Dusjkabinett, wc og servant. Vannbåren varme i de fleste gulv. Hovedsaklig laminat på gulvene. Malte vegger.
Boder og teknisk rom. Stort hobbyrom med egen inngang.

Oppvarming

Vannbåren varme (luft til vann, ny pumpe 2014) i gulv i en rekke rom i sokkeletasjen (stue, 2 ganger, bad og soverom). Vannbåren varme i gulvet i alle rom i hovedetasjen utenom kontor/soverom, soverom, bad og kjølerom. Varmekabler på baderommene i lofts- og hovedetasjen.
Varmepumpe (luft-til-luft) i loftsstuen og gang i u. etg.
Vedovn i kjøkken/allrom. Peis med innsats i stuen i hovedetasjen.

Adkomst

Særdeles flott utsiktsbeliggenhet i attraktivt boligområde. Panoramautsikt over fjord og fjell. Barnevennlig område med skole, barnehage, idrettsplass like ved.
Kolnes ligger strategisk til med kort avstand både til Raglamyr, Haugesund og Aksdal.

Kjør enten Eikjevegen fra Skåredalen evt. ta inn fra Skre.
I krysset Skrevegen/Eikjevegen fortsetter en sørover og tar ned til venstre – Eikelia. Kjør rett ned og til høyre og boligen kommer på venstre hånd.

Parkering

God parkering i dobbel carport samt på eget gårdstun.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Byggemåte

Bolig er oppført med grunnmur av betong. Yttervegger i bindingsverk av tre, kledd med trepanel. Tak i trekonstruksjon, tekket med betongtakstein. For ytterligere informasjon se vedlagt boligsalgsrapport.

Reguleringsplan

Bolig.

Omkostninger

5 950 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
148 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 5 950 000,-))
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
160 900,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 110 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finansiering

Vi samarbeider med Handelsbanken, som gir tilbud på både bolig og næringsfinansiering. For tilbud på boliglån, kontakt Paul Eggen – paeg01@handelsbanken.no tlf 52 73 91 12, eller Ass. banksjef Svein Ove, sven01@handelsbanken.no, telefon 52 73 91 02for næringslån.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
5 950 000,-
Adresse
Eikelia 22
5541 Kolnes
Primærrom
336 m²
Bruksrom
358 m²
Bruttoareal
389 m²
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1991
Soverom
8
Bestill salgsoppgave og hold deg oppdatert om bud på eiendommen

Kontakt

Linker