Skeisvann - Meget flott oppusset leilighet i 1. etasje - bør sees!

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Innhold

Leiligheten ligger i korsdelt 4-mannsbolig med felles inngangsparti. Ligger i 1. etasje og inneholder P-rom: stue, kjøkken, 1 dobbelt soverom, 1 enkelt soverom, bad og entre/gang.
1 gjesterom og bod i loftsetasjen i tillegg til 2 egne boder samt felles sykkelbod og vaskerom i kjelleren.

Standard

Leiligheten ble for få år siden renovert og fremstår i dag som moderne og holder gjennomgående god standard. Veggene er malte overflater i tidsriktige farger og det er lagt lys eikeparkett på samtlige gulv, foruten badet, som er flislagt. Det er montert automatsikringer i tillegg til at det ble trukket opp nytt anlegg i leiligheten. Røropplegget er også skiftet, til rør-i-rør. Det er også ekstra lydisolert mot leiligheten i 2. etasje. Det er montert lydbøyler og dobbelt lag med gips i tak. Ekstra lydisolering mot gang. Leiligheten har flott finish og fremstår som moderne og svært tiltalende.
Lys og romslig stue hvor det er montert nyere vedovn. Fra stuen er det utgang sør/vestvendt terrasse med sol fra tidlig formiddag til sen ettermiddag/kveld.
Moderne kjøkken i grå moderne utførelse, har godt med skapplass samt barløsning med kjekk spiseplass. Det er integrerte hvitevarer som kjøleskap med frys, komfyr, induksjon platetopp og
oppvaskemaskin. Kjøkkenet har delvis åpen løsning mot stuen og her er det god plass til spisebord hvis man ønsker det i tillegg til barløsningen.
Tiltalende bad med hvit baderomsseksjon i hvit høyglans, vegghengt wc og dusjhjørne med innsvingbare dører. Her er det også opplegg for vaskemaskin. Varmekabler.

Oppvarming

Vedfyring i stuen, ellers elektrisk oppvarming. Varmekabler på bad.

Adkomst

Meget attraktiv og solrik beliggenhet. Det er kort avstand til skoler, barnehager, idrettsanlegg og butikker. Ishall, klatrehall, Gymnasbanene og Haraldsvangen ligger like i nærheten. Det er også kort gangavstand til trenigssenteret Trimmeriet og Rema 1000. Gangavstand fra sentrum.

Parkering

Med leiligheten følger rett til å leie en parkeringsplass til kr. 50,- pr mnd (dette er inkl. i fellesutgiftene).

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Reguleringsplan

Bolig.

Omkostninger

1 650 000,- (Prisantydning)
220 754,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
1 870 754,- (Totalpris ekskl. omkostninger)

Omkostninger
1 060,- (Noteringsgebyr forretningsfører)
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
--------------------------------------------------------
5 160,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 875 914,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Finansiering

Vi samarbeider med Handelsbanken, som gir tilbud på både bolig og næringsfinansiering. For tilbud på boliglån, kontakt Paul Eggen – paeg01@handelsbanken.no tlf 52 73 91 12, eller Ass. banksjef Svein Ove, sven01@handelsbanken.no, telefon 52 73 91 02for næringslån.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
1 650 000,-
Fellesgjeld
220 754,-
Totalpris
1 870 754,-
Felleskostnader
3 354,- Felleskostnader dekker parkeringsplass, altibox (basispakke for kabel-tv), betjening av andel fellesgjeld, bygningsforsikring, offentlige avgifter og diverse vedlikehold/drift. Felleskostnadene er opplyst av forretningsfører. Borettslaget/sameiet står fr
Adresse
Oddagata 40 A
5519 Haugesund
Primærrom
72 m²
Bruksrom
72 m²
Bruttoareal
80 m²
Boligtype
Leilighet
Eierform
Aksje
Soverom
2

Kontakt