Selveierleiligheter i flott 4-mannsbolig på Padlane, godkjent for Husbankfinansiering!

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Innhold

Leilighetene innholder: adkomst fra Svalgang/trappegang/heis (2 etg), Romslig hall, 3 soverom, bod, bad med dushjørne, vask i seksjon og vegghengt wc, stor stue og åpen kjøkkenløsning (Nesten 40 kvm) utgang til vestvendt terrasse på rundt 15 kvm.

Standard

Moderne leiligheter med god standard. Prosjektet er forhåndsgodkjent for inntil 80% husbankfinansiering og vil følgelig bli bygget etter husbanken sine skjerpede krav til energi og luftighet og miljø og universell utforming. Boligen passer derfor for kjøpergruppe i alle livsfaser.

– Leilighetene i første etasje kun kr 2.390.000,- Leilighetene i andre etasje kun kr 2.490.000,-. Leilighetene er godkjent for 80 % Husbankfinansiering med hhv. 1.832.000,- og 1.912.000,-.

– Eksklusiv kjøkkeninnredning fra Schmidt med integrerte hvitevarer

– Fullfliset baderom med varmekabler på gulv, vegghengt toalett, vask i seksjon og dusjhjørne

– Slitesterk høytrykkslaminat på alle gulv unntatt våtrom

– Balansert varmegjenvinningsanlegg

– Vedlikeholdsfrie vinduer og terrassedører

Det er muligheter for å gjøre tilleggsvalg og endringer i standard leveranse for den som kommer tidlig inn i byggeprosessen.

Ekstra utgifter tilkommer for:
– Altibox – kostnad varierer etter valgt abonnement.
– Strømtilkoblingsavgift på ca 4000,- faktureres kjøper direkte av Haugaland Kraft, strøm tilkobles etter betalt faktura.

VENTILASJON
Det monteres balansert ventilasjonsanlegg med tilluft/avsug fra kjøkken, bad og bod med tilluft i alle oppholdsrom. Aggregatet monteres i bod. Det på beregnes noe innkassing av kanaler i enkelte rom.

SANITÆRINSTALLASJON OG UTSTYR:
Sanitærinstallasjonen leveres som skjult opplegg. Dersom installasjonen krever det (eks. på vegg/tak der det er brann- og lydtekniske krav), vil anlegget bli lagt åpet og kasset inn.

ELEKTRISKE INSTALLASJONER OG UTSTYR:
El-installasjon leveres etter NEK-400/2010, hvor sikringsskap plasseres i gang eller i innvendig bod. El-installasjon leveres som skjult anlegg med unntak av på vegg/tak med brann- eller lydtekniske krav, og utvendig bod, som leveres som synlig opplegg.

Oppvarming

Balansert varmegjennviningsanlegg, varmekabler på bad, og varmepumpe, ellers elektrisk oppvarming.

Adkomst

Padlande Aust ligger like øst for eksisterende boligfelt på Padlane. Boligfeltet ligger i landlige og rolige omgivelser og deler av feltet vil få noe utsikt ned til Førlandsfjorden.

Fra E-39 tar du av østover mot Førland. Følg så Fv 780 frem til boligfeltet på Padlane. Området er synlig på venstre side av vegen.

Parkering

God parkering på felles parkeringsanlegg

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Byggemåte

Boligene er oppført etter Husbankens skjerpede forskrifter/krav for energi, luftighet, miljø og universell utforming, på støpt såle av betong, i isolert bindingsverk med panner på tak.

Omkostninger

2 390 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger

--------------------------------------------------------
2 390 000,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
2 390 000,-
Adresse
Padlane K2
5570 Aksdal
Boligtype
Leilighet
Eierform
Selveier
Bestill salgsoppgave og hold deg oppdatert om bud på eiendommen

Kontakt

Linker