NY PRIS. Representativ nyere enebolig nær sentrum.

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Fakta om tomten

Tomteareal
840 m²
Type
Eiet tomt

Innhold

Særdeles innholdsrik enebolig med gjennomtenkt planløsning.

Hovedetasjen har adkomst via overbygget inngangsparti og inneholder stor hall med garderobeskap, bad med wc, vask og dusjhjørne, vaskerom med egen inngang, stor stue med to avdelinger samt romslig kjøkken med spiseplass og tilhørende praktisk kjøkkenbod. Fra stuen er det doble dører direkte ut til vestvendt terrasse og hage.

Andre etasje inneholder stue med god takhøyde og utgang til vestvendt balkong med fin utsikt over byen og havet i vest, et kott, baderom med avskilt dusj og wc, badekar samt vask i seksjon, tre gode soverom og stort foreldresoverom med eget garderoberom og utgang til luftebalkong.

Loftsetasjen inneholder gang, to store rom som i dag benyttes som kontor/mediarom og til oppbevaring. I tillegg er det god plass til oppbevaring i eget rom under skråtak.

Standard

Boligen holder høy standard og er utført med gjennomgående stil og materialvalg.

Det er lagt korkvinyl på gulv i hele 1. og 2. etasje med unntak av våtrom som er fliselagt. Det er også lagt varmekabler i alle gulv i hovedetasjen.For det meste hvitmalte vegger med noen kontrastvegger i malt eller tapetsert utførelse. Panel på vegg i vaskerom, kjøkkenbod og gjesterom gir en lunt preg.

Kjøkken: Romslig kjøkkeninnredning fra Kvik i lys utførelse. Praktisk vegg med høyskap på den ene siden samtidig som det er åpent og lufttig over benkeplatene. Stor kjøkkenøy med skap på begge sider som rommer godt med oppbevaring. Alle hvitevarer som kjøleskap, oppvaskemaskin, komfyr, steketopp og kaffemaskin er integrert. I bak-kant av kjøkkenet er det innredet bod til oppbevaring. Det er god plass til spisegruppe på kjøkken.

Stue: Avdelt i egen tv-stue/media del med plassbygde hyller og egen sofagruppe. Koselig vedovn og doble dører ut til vestvendt hage og terrasse.

Baderom: Begge baderom er fullfliset i lys og behaglig utførelse og har varmekabler i gulv. På hovedbadet er dusj og wc plassert i egen nisje. Praktisk klessjakt direkte ned til vaskerommet. Spotter i tak.

Foreldresoverom: Stort og behagelig foreldresoverom med behagelig vegg til vegg teppe på gulv og eget tilhørende garderoberom. Doble dører ut til egen luftebalkong.

Boligen har eget integrert lydsystem fra Sonos med høyttalere i tak på baderom og på kjøkken.

Oppvarming

Det er lagt varmekabler på samtlige gulv i hovedetasjen i tillegg til bad i andre etasje og vedovn i stuen.

Adkomst

Eiendommen ligger fint til på høyden på oppsiden av Spannavegen like øst for Haugaland Videregående skole. Fra boligen er det fin utsikt både mot sørvest og nordvest og eiendommen ligger skjermet og barnevennlig til i ende av blindveg.

Veletablert boligområde med noe ny og dels eldre bebyggelse. Herfra er det gangavstand til flere barnehager, skoler og butikker og man kan enkelt spasere ned til sentrum. God offentlig kommunikasjon med busstopp nær eiendommen i Spannavegen.

Fra Spannavegen i krysset med Haugaland Videregående skole tar du østover inn Egil Eides gate. På toppen av bakken holder du til venstre og boligen ligger på venstre hånd.

Parkering

Det er god plass til parkering på egen tomt på gruset gårdsplass.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Byggemåte

Frittliggende enebolig i sveitserstil oppført over tre etasjer. Grunnmur i betongkonstruksjon. Yttervegger i tre, kledd med trepanel. Tak i trekonstruksjon, tekket med glasserte panner.

Reguleringsplan

Boligen ligger i område regulert til boligformål.

Omkostninger

7 400 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
185 000,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 7 400 000,-))
--------------------------------------------------------
197 150,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
7 597 150,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finansiering

Vi samarbeider med Handelsbanken, som gir tilbud på både bolig og næringsfinansiering. For tilbud på boliglån, kontakt Paul Eggen – paeg01@handelsbanken.no tlf 52 73 91 12, eller Ass. banksjef Svein Ove, sven01@handelsbanken.no, telefon 52 73 91 02for næringslån.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
7 400 000,-
Adresse
Egil Eides gate 10B
5528 Haugesund
Primærrom
289 m²
Bruksrom
300 m²
Bruttoareal
330 m²
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2015
Soverom
4
Bestill salgsoppgave og hold deg oppdatert om bud på eiendommen

Kontakt

Linker