Meget flott oppusset toppleilighet, 3 soverom, romslig vinterhage, bør sees for rett inntrykk!

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Fakta om tomten

Tomteareal
27204 m²
Type
Fellestomt

Innhold

Leiligheten ligger i toppetasjen(4 etasje) mot nord og inneholder:
Vindfang/gang, spisestue, romslig bad med stort dushjørne, wc, vask og opplegg for vaskemaskin, 3 soverom, stue med åpen kjøkkenløsning/allrom, utgang til vestvendt innglasset terrasse/hagestue på ca. 20 kvm.

Standard

Denne tiltalende leiligheten har rolig endebeliggenhet i fjerde etasje og inneholder entre, 3 soverom, bad, stue og kjøkken. I fjerde etasje har en ca 3m takhøyde i deler av leiligheten og ekstra vinduer for en god og luftig romfølelse.
Leiligheten ble renovert og ombygd i 2011 og holder derav god standard. Ved ombygning ble det vektlagt å lage en så praktisk og luftig planløsning som mulig. Badet ble bygget ut slik at en får plass til vaskemaskin i leiligheten.
Pusset opp med lyse og lette farger, dekorpuss på vegger for et moderne uttrykk. På gulver lagt hvittonet, gjennomgående parkett på alle rom som gir en flott helhet. Hovedsoverom hvor tilhørende soverom er innredet som stort walk-in-closet. Tvog veggfeste på hovedsoverom medfølger leiligheten. Vegg mot soverom nummer tre er bygd opp igjen i forbindelse med renovering og etterisolert. Alle soverommene i leiligheten har god størrelse og høyt under taket. Entre like ved stue hvor en har plass til yttertøy og skotøy. Porttelefon. Videre fra entre kommer en inn i stuen, hvor en har rikelig med plass til det en skulle trenge av møblement. Her har en plass til flere sittegrupper og stort spisebord. Fem vindusflater i stue gir rikelig med naturlig lys. Vidusflater mot øst har nylig blitt byttet i regi avborettslaget. GET-tv og bredbånd gjennom borettslaget. Vedovn (2012) for koselig stemning og god oppvarming av leiligheten. Like ved stuen finner en lekkert og tidsriktig kjøkken fra IKEA. Fronter i hvit høyglans og flotte fliser mellom under- og overskap. Belysning under overskap med dimmer. Integrert komfyr/platetopp. Oppvaskmaskin medfølger leiligheten. Praktisk kjøkkenøy mot stue med kjekk spiseplass.
Fra kjøkken har en utgang til innglasset terrasse som blir en naturlig forlengelse av stue/kjøkken. Terrassen har god størrelse med plass til sofa og andre sittegrupper. Det er lagt treplatting og dør ut til terrasse ble flyttet slik at en fikk mer plass til tv i stuen. Terrasseflate er vendt mot vest og ettermiddagssolen. Flott bad med fliselagt gulv og baderomsplater på vegg. Stort dusjhjørne med glassdør, rainshower og hånddusj. Moderne baderomsinnredning, overskap m/speil og belysning. Opplegg for vaskemaskin slik at en slipper å ta trappen ned til vaskerom. Diktervegen 13A er en meget flott topp leilighet med moderne overflater og luftig planløsning som bør ses for korrekt inntrykk.

Oppvarming

Peisovn i stue sørger for god oppvarming av leiligheten ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen

Adkomst

Diktervegen 13A er sentralt plassert på Haugalandet med kort avstand til det aller meste. Så å si midt mellom Norheim, Raglamyr og sentrum. Norheim med Oasen Storsenter, Raglamyr med Amanda Senteret og tilhørende fasiliteter. Fra leiligheten har en gangavstand til det en skulle trenge av fasiliteter. I nærområdet har en butikk, solstudio, treningssenter og et godt kollektivtilbud. Ellers gang/sykkelavstand inn til Haugesund sentrum med alle fasiliteter som hører med.
Fra Haugesund sentrum følg veien sørover mot Norheim. I rundkjøring ved Opel bygget ta til venstre innpå E134. Ta deretter første avkjørsel til venstre, hold venstre og kjør under hovedveien. Følg veien til endes og ta til venstre. En får da Diktervegen 13 som første blokk på venstre hånd. Diktervegen 13A ligger da helt mot nord. Toppetasjen.

Parkering

Rikelig med parkeringsplasser på borettslagets fellestomt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Byggemåte

Bygningen er oppført i betong.

Reguleringsplan

Bolig

Omkostninger

1 750 000,- (Prisantydning)
377 061,- (Andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
2 127 061,- (Pris inkl. fellesgjeld)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 960,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 132 021,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finansiering

Vi samarbeider med Handelsbanken, som gir tilbud på både bolig og næringsfinansiering. For tilbud på boliglån, kontakt Paul Eggen – paeg01@handelsbanken.no tlf 52 73 91 12, eller Ass. banksjef Svein Ove, sven01@handelsbanken.no, telefon 52 73 91 02for næringslån.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
1 750 000,-
Fellesgjeld
377 061,-
Totalpris
2 127 061,-
Felleskostnader
4 130,- pr. mnd Felleskostnader dekker bl.a. avdrag/renter lån, lønnskostnader, mattevask, noe vedlikehold, forretningsførerhonorar, kabel-tv, byggforsikring, kommunale avgifter og renovasjon.
Adresse
Diktervegen 13 A
5538 Haugesund
Primærrom
83 m²
Bruksrom
83 m²
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Byggeår
1963
Soverom
3
Bestill salgsoppgave og hold deg oppdatert om bud på eiendommen

Kontakt

Linker