Meget flott andelsleilighet, 2 soverom, lave boutgifter - ingen fellesgjeld!

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Innhold

På bakkeplan i bygg med heis og inneholder:
Vindfang, gang, bod, 2 soverom, vaskerom, bad og delvis åpen kjøkken/stueløsning. Utgang til fliselagt og overbygd terrasse med utsikt mot sjøen og Avaldsnes. Terrassen ligger lunt til mellom de to byggene i Moksheim Brygge. Mulighet for gass-kobling.
På kjøkkenet har en plass til spisebord med utsikt til sjøen. Det er satt inn Schmidt kvalitetskjøkken med lyse fronter og fliser mellom under- og overskap. Integrert mikro, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Medfølgende side-by-side kjøleskap.
Parkering i 2. etasje merket med 26 – gjest. Bod er tredje på høyre side i rommet, i 3 etasje og på 5 kvm.

Standard

Vindfang med grå fliser på gulv med varme og lyse vegger med fliselagt kontrastvegg. Her er også skoskap på vegg som medfølger i handelen. Videre kommer en til luftig gang med plass til oppheng for klær. Sikringsskap med automatsikringer. Svært romslig hovedsoverom med stort gulvareal. Her har en god plass til dobbeltseng, nattbord, kommode og med 2,5 garderobeskap. Soverom 2 med plass til seng og med garderobeskap. Bod har vært brukt som kontor, men er regnet som bruksareal i salget. Flott, helfliset bad med lyse fliser på vegg og varmekabler i gulv. Vegghengt toalett, hvit baderomsinnredning, dusjkabinett og speil med belysning og to overskap. Skyvedør fra bad til mindre vaskerom med varmtvannstank, opplegg for vaskemaskin og plass til tørketrommel. Fra gang kommer en til svært romslig stue med store vindusflater for godt med naturlig lys. I dette rommet legger en spesielt godt merke til den gode takhøyde på 2,5 m. Utgang til fliselagt og overbygd terrasse med utsikt mot sjøen og Avaldsnes. Terrassen ligger lunt til mellom de to byggene i Moksheim Brygge. Mulighet for gass-kobling. På kjøkkenet har en plass til spisebord med utsikt til sjøen. Det er satt inn Schmidt kvalitetskjøkken med lyse fronter og fliser mellom under- og overskap. Integrert mikro, oppvaskmaskin, platetopp og komfyr. Medfølgende side-by-side kjøleskap.
Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Isbit-funksjon kjøleskap fungerer ikke. Varmelamper terrasse fungerer ikke.

Oppvarming

Varmekabler i gang og på bad/vaskerom. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Adkomst

Prosjektet Moksheimsjøen og leiligheten har fantastisk beliggenhet helt i sjøkanten. Her bor en maritimt med god kontroll på båttrafikken langs innseilingen til Haugesund.
Fra leiligheten er det kort avstand til Norheim og Oasen storsenter. Her har en det en skulle trenge av fasiliteter i en rekke butikker, legesenter, bank, tannlege, treningssenter og en rekke andre fasiliteter. Fra leiligheten har en kort kjøreavstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet.
Passer Oasen storsenter og følg veien på Vormedalsvegen sørover. På høyre side vil en få Moksheimsjøen. Følg veien nedover å ta første vei til høyre. Følg veien og parker på stor parkeringsplass. Leiligheten ligger som innerst leilighet mot fjellet på bakkeplan.

Parkering

Parkering i 2. etasje merket med 26 – gjest.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Byggemåte

Leilighetskomplekset er trolig oppført i betong med taktekke av sarnafil lignende materiale og det er doble vinduer.

Omkostninger

1 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
4 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
430,- (Tingl.gebyr BRL-skjøte - Statens Kartverk)
430,- (Tingl.gebyr pantedokument BRL - Statens Kartverk)
--------------------------------------------------------
4 960,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
1 894 960,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finansiering

Vi samarbeider med Handelsbanken, som gir tilbud på både bolig og næringsfinansiering. For tilbud på boliglån, kontakt Paul Eggen – paeg01@handelsbanken.no tlf 52 73 91 12, eller Ass. banksjef Svein Ove, sven01@handelsbanken.no, telefon 52 73 91 02for næringslån.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
1 890 000,-
Felleskostnader
2 683,- pr. mnd Husleien inkluderer: bygningsforsikring, kommunale avgifter, renovasjon, kabel-tv, forretningsfører, strøm fellesarealer og avsetning vedlikeholdsfond.
Adresse
Moksheimsjøen 5
5542 Karmsund
Primærrom
74 m²
Boligtype
Leilighet
Eierform
Borettslag
Byggeår
2006

Kontakt