Liereid - To prosjekterte hytter med moderne og fleksible løsninger. Sjø. båtplass, felles strand m.m

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Fakta om tomten

Tomteareal
1001 m²
Type
Eiet tomt

Innhold

Se ulike planløsninger vedlagt i prospekt. Hytten inneholder vindfang, romslig bod/vaskerom, gang, baderom, to gode og et enkelt soverom samt stor stue- og kjøkkenavdeling i front med store vindusflater mot vest. Fra stuen er det oppgang til hems.

Hyttemodellen kommer med flere alternativer til planløsning og kan derfor enkelt tilpasses kjøpers ønske og behov.

Standard

Hytten holder gjennomgående god standard med gjennomførte materialvalg fra ytterst til innerst. Utvendig legges det opp til vedlikeholdsfrie materialvalg som liggende Royalkledning på vegger og tretak.

Innvendig innredes kjøkken med lekker sort innredning fra KGB med integrerte hvitevarer. Baderomsgulv flislegges med varmekabler og rommet innredes ellers med vegghengt wc, vask i seksjon samt fliselagt dusjhjørne. Enstavsparkett på gulv i stue og kjøkkenavdeling. Kalkhvit panel i bred utførelse på innvendige vegger.

Kjøper kan kreve endringer i standard leveranse, og partene kan kreve justering av vederlaget, i henhold til bustadoppføringslovas regler .

Oppvarming

Det monteres varmekabler på gulv i baderom. Ellers legges det opp til elektrisk oppvarming.

Det er muligheter for å oppgradere hytten med vedovn i stuen og varmekabler på flere rom om ønskelig.

Adkomst

På Liereid hyttefelt er det prosjektert to nye arkitekttegnede modulhytter. De to hyttetomtene ligger fint til i delvis nyetablert hyttefelt med umiddelbar nærhet til sjø. Tomtene ligger nordvestvendt til med fin utsikt ned til Førdespollen. Området nord for de to tomtene er regulert til felles grøntanlegg.

Kjør nordover på E39 fra Haugesund. Et lite stykke nord for Førde og etter avkjørselen til Håvardsholm er det skiltet vestover til Liereid. Kjør ned første avkjørsel til venstre, sving så første til venstre igjen. Tomtene liggerher på høyre hånd – den første som hjørnetomt og den andre rett på vestsiden av denne igjen.

Parkering

Det blir god plass til parkering på egen tomt.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Byggemåte

Hytten oppføres i bindingsverk av tre på støpt flate. Trekledning og tretak. Planlagt byggestart er vår/sommer 2019. Hyttene forventes ferdigstilt ca 12 måneder etter kontraktsinngåelse.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område regulert til fritidsboliger med tilhørende reguleringsbestemmelser for hytteområde på Liereid. Disse er inntatt i prospektet. Se kopi av reguleringskart og bestemmelser som ligger vedlagt i prospekt.

Omkostninger

3 390 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
20 000,- (Dokumentavgift (avgiftsgrunnlag: 800 000,-))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
21 050,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 411 050,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finansiering

Vi samarbeider med Handelsbanken, som gir tilbud på både bolig og næringsfinansiering. For tilbud på boliglån, kontakt Paul Eggen – paeg01@handelsbanken.no tlf 52 73 91 12, eller Ass. banksjef Svein Ove, sven01@handelsbanken.no, telefon 52 73 91 02for næringslån.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
3 390 000,-
Adresse
Liereid
5554 Valevåg
Bruksrom
100 m²
Boligtype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2019
Soverom
3
Bestill salgsoppgave og hold deg oppdatert om bud på eiendommen

Kontakt

Linker