Liereid - Nyoppført arkitekttegnet hytte fra Snøhetta med nydelig utsikt - båtplass, strand og sjøbod like nedenfor

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Fakta om tomten

Tomteareal
741 m²
Type
Eiet tomt

Innhold

Gapahuk har adkomst via overbygd inngangsparti og inneholder vindfang, bod/vaskerom, gang med stigetrapp opp til liten hems, et dobbelt og to enkle soverom, fullfliset baderom, samt stor stue- og kjøkkenavdeling i front med store vindusflater med fantastisk utsikt. Fra stuedelen er det utgang til stor og overbygd terrasse som gjør det behagelig å sitte ute selv om det skulle regne litt.

Standard

Hytten holder gjennomgående høy standard med gjennomførte materialvalg fra ytterst til innerst.

Utvendig legges Royalimpregnert tretak. Ved takfoten er det spesialtilpasset aluminium takrenne innkledt med Royalimpregnerte bord slik at den fremstår som en integrert del av taket. Royalimpregnert dobbeltfalset kledning.

Innvendig er det fliselagt gulv i vindfang, bod og gang. Fullfliset baderom med varmekabler, wc, vask i seksjon samt dusjhjørne. Det er varmekabler på gulv i gang, baderom samt i stue og kjøkken. Det er lagt enstavsparkett på øvrige gulv inkludert på hems. Kalkhvit panel i bred utførelse på innvendige vegger. Kjøkken er innredet med lekker sort innredning fra KGB med integrerte hvitevarer.

Det er montert ventilasjon i hytten.

Oppvarming

Det er varmekabler i gulv i gang, på baderom samt i stue og kjøkkendelen.

Adkomst

Eiendommen har nydelig beliggenhet i første rekke mot sjøen med fantastisk utsikt over Førdespollen og over til Håfjell. Hytten er sørvestvendt og ligger lunt og godt til i en skråning, skjermet fra nordavind av terrenget bak.

Fritidseiendommene er en del av Liereid Hyttefelt som ligger idyllisk til ved Førdespollen. Som hytteeier blir man en del av Velforeningen, som igjen gir tilgang på fellesarealer bestående av bl.a. to badeviker, lekeplass, kaianlegg, flytebrygge med båtplass, sjøhus med private boder, felles toalett og dusj.

Kjør nordover på E39 fra Haugesund. Et lite stykke nord for Førde og etter avkjørselen til Håvardsholm er det skiltet vestover til Liereid. Kjør ned første avkjørsel til venstre, sving så første til venstre igjen. Hold til høyre og ta ta fjerde veg opp til venstre. Eiendommen ligger innerst i vegen på høyre hånd.

Parkering

Det er god plass til parkering på egen tomt.

Overtagelse

Hytten er ferdigstilt og i utgangspunktet klar til overlevering til ny eier. Overtagelse avklares i forbindelse med budgivning.

Byggemåte

Hyttemodellen Gapahuk er resultatet av et samarbeid mellom Rindalshytter og det internasjonalt anerkjente arkitektkontoret Snøhetta. Med denne hytten ønsket arkitektene å vise hvordan arkitektur kan være en hyllest til landskapet. Formen på hytta er skapt for å passe inn i et hvert terreng – ved sjøen, på fjellet, i skogen, og vendt mot himmelretningen du selv ønsker. Dette er ikke bare unikt for hyttemarkedet, det er arkitektur i verdensklasse.

Takket være vridningen på taket åpner Gapahuk seg i begge ender. Med flere høye vinduer fyller dagslyset hytta hele veien gjennom, fra morgen til kveld. Hytta er skapt for å tilbringe tid med dem man er glad i, med gode fellesrom, overdekte uteplasser og utsikt. I hver eneste cm2 av Gapahuk ligger det en baktanke. Miljøhensynet, det enkle vedlikeholdet, kontrasten mellom det vidåpne og trygge, og med materialer som bare blir bare vakrere og vakrere år for år. Gapahuk skal vare i mange generasjoner.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i gjeldende reguleringsplan for Liereid hyttefelt, planid 2010005 med formål «fritidsboliger». Deler av tomten ligger innenfor område avsatt til friområde. Se reguleringskart med tilhørende bestemmelser vedlagt i prospekt.

Omkostninger

3 975 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
22 500,- (Dokumentavgift (av andel tomteverdi kr. 900 000,-))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
23 550,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 998 550,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finansiering

Vi samarbeider med Handelsbanken, som gir tilbud på både bolig og næringsfinansiering. For tilbud på boliglån, kontakt Paul Eggen – paeg01@handelsbanken.no tlf 52 73 91 12, eller Ass. banksjef Svein Ove, sven01@handelsbanken.no, telefon 52 73 91 02for næringslån.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
3 975 000,-
Adresse
Vikavegen 40
5554 Valevåg
Boligtype
Fritidseiendom
Eierform
Selveier
Byggeår
2019
Soverom
3
Bestill salgsoppgave og hold deg oppdatert om bud på eiendommen

Kontakt

Linker