Prosjekterte leiligheter med 2-3 soverom, carport, bod, vestvendt terrasse/balkong og trappefri adkomst. Pene fellesområder med asfalterte gangstier, lekeplass og grøntområder.

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Fakta om tomten

Tomteareal
2200 m²
Type
Fellestomt

Innhold

Leilighetene har adkomst via felles svalgang og inneholder gang, baderom med praktisk avdelt vaskeromsdel bak skyvedørsgarderobe, bod, to eller tre soverom samt romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Alle leilighetene har egen vestvendt terrasse eller balkong og disponerer i tillegg egen utvendig sportsbod og plass i carport på felles parkeringsområde.

Standard

Moderne og arkitekttegnede leiligheter med fokus på gjennomtenkte løsninger tilrettelagt for god livskvalitet. Prosjektet er forhåndsgodkjent for inntil 80% husbankfinansiering og vil følgelig bli bygget etter Husbanken sine skjerpede krav til energi, luftighet, miljø og universell utforming.

Innvendig:
– Lekker kjøkkeninnredning fra Schmidt med integrerte hvitevarer
– Fullfliset baderom med varmekabler på gulv, vegghengt toalett, vask i seksjon og dusjhjørne
– Praktisk vaskeromsdel gjemt bak skyvedører på baderom
– Slitesterk laminat på alle gulv unntatt våtrom
– Store vindusflater som gir godt med lysinnslipp til boligen
– Balansert varmegjenvinningsanlegg
– Varmepumpe
– Altibox

Utvendig:
– Vestvendt terrasse eller balkong til samtlige leiligheter
– Ferdig behandlet Royal kledning i svart og upigmentert utførelse
– Egen plass i carportanlegg på sameiets felles tomt
– Strømsparende leddbelysning ute og inne
– Egen utvendig sportsbod
– Ferdig opparbeidede uteområder med asfalterte parkeringsområder og gangstier samt ferdigplen med lekeplass og koselig sittegruppe på vestsiden av leilighetsbygget.

Se ellers detaljert leveransebeskrivelse fra utbygger som ligger vedlagt i prospekt. Det er muligheter for å gjøre tilleggsvalg og endringer i standard leveranse for den som kommer tidlig inn i byggeprosessen. Tegninger og illustrasjoner i prospektet og tegningsmaterialet er kun av illustrativ karakter. Ved eventuelle avvik gjelder leveransebeskrivelsen fra utbygger foran prospektet og tegninger.

Oppvarming

Det blir lagt varmekabler på baderomsgulv i samtlige leiligheter i tillegg til at det monteres varmepumpe i kjøkken og stuedelen.

Adkomst

Eiendommen det skal bygges på ligger skjermet og vestvendt til like sør for Rossabøskogen. Herfra er det kort veg til flere barnehager, barneskole og flere dagligvarebutikker. God offentlig kommunikasjon like nede ved Spannavegen. Ulvøygata ligger sentralt til midt mellom Raglamyr og Oasen, et området i stor utvikling.

Fra Spannavegen midt mellom Prix i nord og Kiwi i sør tar du østover inn i Ulvøygata. Hjørneeiendommen det skal bygges på ligger på høyre side før Ulvøygata dreier vestover.

Parkering

Det medfølger parkeringsplass i carport med tilhørende sportsbod til hver leilighet. I tillegg legges det opp til asfaltert gjesteparkering.

Overtagelse

Første byggetrinn består av firemannsbolig lengst sør. Disse fire leilighetene planlegges ferdigstilt i perioden 2. kvartal 2019. Dette gjelder dog ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt. Selger vil varsle om forventet overtagelsesmåned ca fire måneder før ferdigstillelse og varsle igjen om fastsatt overtagelsesdato ca 10 uker i forkant. Denne datoen vil være å regne som en frist ihht. bustadoppføringslova.

Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.
Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Byggemåte

Arkitekttegnede leiligheter med moderne og gjennomtenkte løsninger. Alle leilighetene er gjennomgående og har vindusflater på tre sider som gir godt med gjennomgående lysinnslipp. Byggeprosjektet har livsløpstandard og passer dermed for folk i alle livsfaser. Her kan du flytte rett inn og du behøver ikke å tenke på vedlikehold på lang tid. Det er trappefri adkomst til alle leiligheter med heis opp til 2. etasje fra felles gang og trapperom.

Samtlige leiligheter kan innredes med to eller tre soverom etter eget behov. Alle planløsningene er godkjent for Husbankfinansiering.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

Omkostninger

2 990 000,- (NB: prisen er fast)

Omkostninger
12 500,- (Dokumentavgift,, 2,5% av tomteverdi)
172,- (Panteattest kjøper)
--------------------------------------------------------
12 672,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 002 672,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
2 990 000,-
Felleskostnader
900,- pr. mnd Fellesutgiftene er stipulert til kr. 900,- pr. måned, men vil være avhengig av hvilke avtaler sameiet velgår å inngå i fellesskap. Felleskostnader må minimum dekke felles bygningsforsikring samt drift og service på heis.
Adresse
Ulvøygata 7
5537 Haugesund
Primærrom
87 m²
Bruksrom
90 m²
Boligtype
Leilighet
Eierform
Selveier
Byggeår
2018
Soverom
2
Bestill salgsoppgave og hold deg oppdatert om bud på eiendommen

Kontakt

Linker