Kolnes - Særpreget bolig m/fantastisk utsikt - dobbel garasje - Må sees for rett inntrykk!

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Fakta om tomten

Tomteareal
714 m²
Type
Eiet tomt

Innhold

Særpreget og gjennomført innredet bolig over 2 plan med svært gode og funksjonelle planløsninger i en moderne utforming. Den fantastiske utsikten er godt ivaretatt med store vindusflater som også gir fine lysforhold. Sammen med de store vindusflatene og ekstra takhøyde (2,70m i begge etasjene), gis rommene en god atmosfære og romfølelse.

Boligen inneholder på hovedplan P-rom: stue, kjøkken, hall, vaskerom, gjeste-wc og en soveromsavdeling som har 1 dobbelt soverom, bad og walk-in-closet.

Underetasjen består av kjellerstue m/adkomst til 2 boder, 2 doble soverom, gang m/kontorløsning/gjesterom (kan med enkle grep gjøres om til fullverdig soverom), matbod, teknisk rom og sluse m/utgang til dobbel garasje.

Dobbel garasje med elektrisk portåpner. Her er det også lagt opp til ladepunkt for elektrisk bil.

Standard

Gjennomført bolig, arkitekttegnet av Kirsti Sveindal, med høy standard hvor det er lagt lys eikeparkett på de fleste gulv, fliser på begge badeværelsene og første del av hallen/entreen. Veggene er for det meste malte i lyse og tidsriktige farger.

Lys og rommelig stue med store vindusflater som gir nydelig utsikt både mot sør og øst. Fra stuen er det utgang til lun og solrik terrasse som er delvis overbygd.

Meget flott kjøkken som har fransk balkong med foldedør i glass. Ved flotte sommerdager kan man åpne i front på kjøkkenet, slik at man får en følelse av å spise på terrassen. Her er det også god plass til stort spisebord. Moderne innredning fra Ikea i hvit utførelse, med Avonite benkeplate og integrerte hvitevarer fra AEG. Av hvitevarer som er integrert kan nevnes mikro, stekeovn, kaffemaskin, oppvaskemaskin og induksjon platetopp. Store kjøl- og fryseskap følger med selv om det ikke er integrert. Kjøkkenøy med eik benkeplate og over denne, er det integrert avtrekksvifte i himlingen. Fra kjøkkenet er det også utgang til uteplass på baksiden av boligen.

På hovedplanet, er det tillaget egen soveromavsdeling som inneholder stort og godt soverom med fransk balkong, velutsyrt walk-in-closet med integrert belysing i garderoben i tillegg til at man har eget bad. Innbydende badeværelse med baderomsinnredning i heltre eik, vegghengt wc og stort (1mx1m) dusjkabinett.

Pent bad i underetasjen som er innredet med hvit baderomsinnredning med nedfelt servant, dusjkabinett og veggehegnt wc.

Stor og åpen hall/entre med stort vindu (går over begge etasjene) i trappen som gir en nydelig utsikt. Denne utsikten er det første man møter når man kommer inn i boligen.
Flott trapp med eiketrinn og glassrekkverk.

Utvendig er det også glassrekkverk på terrassene. På terrassen mot nord, er det laget løsning for å installere jacuzzi.

Både på vaskerommet og i slusen inn til garasjen, er det gode oppbevaring/garderobeløsninger som fungerer godt som bi-innganger.

Delvis overbygd inngangsparti med tørkeplass.

Oppvarming

Vedovn i stuen, ellers er det varmekabler i i gulv hovedetasje og bad i underetasjen.

Adkomst

Beliggende i etablert boligområde på Kolnes, på en tomt skrånende mot øst og Førresfjorden. Fra boligen har man flott utsikt mot Førresfjorden og fjellene i bakgrunnen som rett og slett må oppleves. Sol fra morgen til kveld.

Parkering

God plass til parkering i garasje og i eget gårdsrom.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Reguleringsplan

Bolig.

Omkostninger

6 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
168 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 6 750 000,-))
--------------------------------------------------------
180 900,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
6 930 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finansiering

Vi samarbeider med Handelsbanken, som gir tilbud på både bolig og næringsfinansiering. For tilbud på boliglån, kontakt Paul Eggen – paeg01@handelsbanken.no tlf 52 73 91 12, eller Ass. banksjef Svein Ove, sven01@handelsbanken.no, telefon 52 73 91 02for næringslån.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
6 750 000,-
Adresse
Bjørkevegen 15
5541 Kolnes
Primærrom
224 m²
Bruksrom
298 m²
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
2014
Soverom
4
Bestill salgsoppgave og hold deg oppdatert om bud på eiendommen

Kontakt

Linker