Visning torsdag 21.03. Brakahaug - Arkitekttegnet, meget tiltalende familiebolig i attraktivt område med flott utsikt.

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Fakta om tomten

Tomteareal
813 m²
Type
Eiet tomt

Innhold

Hovedetasjen inneholder P-rom: Hall, gang, toalettrom, vaskerom (egen inn-/utgang), soverom, baderom, stue og kjøkken med åpen løsning. Utgang til terrasse.

2. etasje inneholder P-rom: loftstue, 3 soverom og baderom. Knekott/kammers.

U. etg. P-rom: Stor bod/gang som disponeres av hovedenheten. Leilighet med egen inngang, stue og kjøkken med åpen løsning, 2 soverom. Bad/vaskerom. Egen terrasse.

Utvendig bod.
Garasje.

Standard

Boligen er godt vedlikeholdt, påkostet og modernisert senere år. Tidsriktige fargevalg, lyst og moderne.
Hovedplan: Gang/hall har fliser og varmekabler på gulv. Down lights i tak. Stue og kjøkken med åpen løsning. Nyere Ikea kjøkken med innebygde hvitevarer, praktisk kjøkkenøy med spiseplass samt godt med skap- og benkeplass.
Tak og vegger er gipset, sparklet og malt senere år. Lys eikeparkett på gulvene, nyere flott peisovn. Utgang til solrik og lun terrasse. Badet på hvovedplan er modernisert 2018, lyst og delikat. Fliser og varmekabler på gulv. Våtromsplater på vegg. Pen innredning, toalett, og stort steam dusjkabinett med badekar. Gjestetoalett med pen innredning og vegghengt toalett.

I 2. etasje er det stor loftsstue, lys og trivelig med 3 store veluxvinduer mot vest. Malt panel i tak og nyere teppe på gulv, 3 store soverom.
Kott i knevegg. Bad med dusj, pen innredning og vegghengt toalett. Fliser og varmelabler på gulv. Malt våtromstapet på vegg.

U. etg: Innredet til separat boenhet/leilighet i 2013. Lys og trivelig leilighet med store vindusflater. 2 soverom. Nytt bad 2013, fliser på gulv med varmekabler, våtromsplater på vegg. Dusjkabinett, wc og servant i pen innredning.
Stue og kjøkken med åpen løsning. Leiligheten holder god standard og er pt. utleid for kr. 9000,- inkl. strøm, tv og internett. Egen parkeringsplass og solrik terrasse på bakkeplan mot vest.

Leiligheten er ikke byggemeldt, og kan trolig heller ikke påregnes godkjent som selvstendig boenhet etter någjeldende forskrifter.
Ved utleie etter overtakelsen, påtar kjøper seg ansvaret for evt. pålegg fra offentlige myndigheter.

Oppvarming

Det er peis i stuen i hovedetasjen, samt varmepumpe.
Alle baderom har varme i gulv.
Varmepumpe (luft-til-luft) montert i gang/hall.
Forøvrig elektrisk oppvarming.

Adkomst

Eiendommen ligger fritt og fint med nydelig utsikt mot søre bydel, Karmøy og havet. Solrikt, usjenert og med flere uteplasser og terrasser. Kort og trygg skoleveg til Brakahaug skole (1.-7. klasse). Skolen ligger idyllisk til i skogen, som også benyttes i forbindelse med undervisning og uteskole.
Flotte turområder i umiddelbar nærhet av boligen, Storasundsfjellet, Vardafjell tilbyr skogstier og utsikt, her kan du oppleve skogen i ro og fred. Også kort avstand til Djupadalen.
Alt du trenger av butikker, Amandasenteret, treningssenter osv. finner du innen kort gåavstand. Barnehager, lekeplasser, Brakahaug stadion, tennisbane i nærområdet. Familievennlig område med mange barnefamilier og barn i alle alderstrinn.

Lett adkomst. Ta av fra Fyrbøterveien til Båtsmannveien. Ta til venstre og følg rundt til boligen kommer på venstre hånd. Boligen er merket med til salgs skilt.

Parkering

God parkering på egen gårdsplass, samt i garasje.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Byggemåte

Boligen er oppført i bindingsverk av tre på støpt grunnmur. Taket er tekket med tegl- takstein

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område regulert til boligformål.

Omkostninger

4 890 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
122 250,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 4 890 000,-))
--------------------------------------------------------
134 400,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
5 024 400,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning.

Finansiering

Vi samarbeider med Handelsbanken, som gir tilbud på både bolig og næringsfinansiering. For tilbud på boliglån, kontakt Paul Eggen – paeg01@handelsbanken.no tlf 52 73 91 12, eller Ass. banksjef Svein Ove, sven01@handelsbanken.no, telefon 52 73 91 02for næringslån.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
4 890 000,-
Adresse
Båtsmannsvegen 19
5535 Haugesund
Primærrom
256 m²
Bruksrom
276 m²
Bruttoareal
299 m²
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1990
Soverom
6
Bestill salgsoppgave og hold deg oppdatert om bud på eiendommen

Kontakt

Linker