Grinde - Prosjekterte leiligheter med 2-3 soverom, carport, bod, vestvendt terrasse/balkong og trappefri adkomst. Pene fellesområder asfalterte gangstier, lekeplasser og grøntområder. Husbankfinansiering!

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Fakta om tomten

Tomteareal
5394 m²
Type
Fellestomt

Innhold

Leilighetene har adkomst via felles gang og trapperom og inneholder gang, baderom, bod, to eller tre soverom samt stor stue med åpen kjøkkenløsning. Alle leilighetene har egen vestvendt terrasse eller balkong og disponerer i tillegg egen utvendig sportsbod og plass i carport på felles parkeringsområde.

Standard

Moderne og arkitekttegnede eneboliger med fokus på gjennomtenkte løsninger tilrettelagt for god livskvalitet.

Prosjektet er forhåndsgodkjent for inntil 80% husbankfinansiering og vil følgelig bli bygget etter Husbanken sine skjerpede krav til energi, luftighet, miljø og universell utforming.

Innvendig:
– Lekker kjøkkeninnredning fra Schmidt med integrerte hvitevarer
– Fullfliset baderom med varmekabler på gulv, vegghengt toalett, vask i seksjon og dusjhjørne
– Slitesterk laminat på alle gulv unntatt våtrom
– Store vindusflater som gir godt med lysinnslipp til boligen
– Balansert varmegjenvinningsanlegg
– Varmepumpe
– Altibox

Utvendig:
– Vestvendt terrasse eller balkong
– Egen plass i carportanlegg på sameiets felles tomt
– Vedlikeholdsfrie vinduer og terrassedører
– Strømsparende ledbelysning ute og inne
– Egen utvendig sportsbod
– Ferdig opparbeidede uteområder med asfalterte parkeringsområder og ferdigplen utenfor leilighetsbyggene. Natursteinsmur i høydeforskjeller mellom eneboligene og leilighetsbygg.

Se ellers detaljert leveransebeskrivelse fra utbygger som ligger vedlagt i prospekt. Det er muligheter for å gjøre tilleggsvalg og endringer i standard leveranse for den som kommer tidlig inn i byggeprosessen. Tegninger og illustrasjoner i prospektet og tegningsmaterialet er kun av illustrativ karakter. Ved eventuelle avvik gjelder leveransebeskrivelsen fra utbygger foran prospektet og tegninger.

Adkomst

Grinde ligger kun to kilometer øst for knutepunktet Aksdal og tettstedet kan tilby det aller meste av det man ønsker seg av et nærmiljø. Eiendommen som det lokale byggefirmaet Bjelland og Lilleskog Byggefirma AS skal bygge på ligger vestvendt og svært barnevennlig til innerst i etablert boligfelt. Herfra er det kort og barnevennlig veg til både barnehager, skole og idrettsanlegg. Det er flere fine turområder like i nærheten og det er enkelt å dyrke det maritime liv ved Grindefjorden som kun ligger en spasertur unna. Aksdal ligger en kort kjøretur unna med fasiliteter som dagligvare, badeanlegg, kulturhus, kino osv.

Fra E139 tar du av østover ned til Grinde inn på Skjoldastraumsvegen. Følge vegen forbi idrettsanlegget og videre opp på østsiden. Ta til høyre inn på Kophaug rett før næringsbygget på høyre side. Følg vegen sørover 600-700 meter og byggeområdet ligger på din venstre side.

Parkering

Hver leilighet disponerer egen parkeringsplass i felles carportanlegg. I tillegg legges det opp til godt med gjesteparkering.

Overtagelse

Første byggetrinn består av leilighetsbygg nr. 5 som ligger lengst sør-øst. Disse fire leilighetene planlegges ferdigstilt i perioden 4. kvartal 2018, under forutsetning om vedtak om igangsetting innen 10.03.2018. Dette gjelder dog ikke som en bindende frist for å ha boligen klar for overtagelse, herunder ikke grunnlag for å kreve dagmulkt. Selger vil varsle om forventet overtagelsesmåned ca fire måneder før ferdigstillelse og varsle igjen om fastsatt overtagelsesdato ca 10 uker i forkant. Denne datoen vil være å regne som en frist ihht. bustadoppføringslova.

Selgeren kan kreve overtagelse inntil fire måneder før den avtalte fristen til å ha boligen klar til overtagelse. Selgeren skal skriftlig varsle om dette minimum to måneder før det nye overtagelsestidspunktet. Det eksakte overtagelsestidspunktet skal gis med minst 14 kalenderdagers skriftlig varsel. Det beregnes dagmulkt fra det nye overtagelsestidspunktet.

Selgeren skal innen rimelig tid varsle forbruker dersom det oppstår forhold som vil medføre at han blir forsinket med sin utførelse.
Selgeren har rett til tilleggsfrist dersom vilkårene som nevnt i buofl. § 11 er oppfylt.

Byggemåte

Firemannsboligene er arkitekttegnet av Arkitektkontoret Brekke Helgeland og Brekke AS. Leilighetene er arealmessig særdeles godt utnyttet, med moderne, gjennomtenkte løsninger. Alle leilighetene er gjennomgående og har vindusflater på tre sider som gir godt med gjennomgående lysinnslipp. Byggeprosjektet har livsløpstandard og passer dermed for folk i alle livsfaser. Det er trappefri adkomst til alle leiligheter med heis i hvert bygg.

Arkitekten har tegnet tre ulike planløsninger slik at kjøper skal kunne tilpasse leiligheten etter eget ønske. Enten du trenger to eller tre soverom, ønsker stor eller litt mindre stue så kan leiligheten tilpasses deg og ditt behov. Alle planløsningene er godkjent for Husbankfinansiering.

Reguleringsplan

Eiendommen er regulert til konsentrert småhusbebyggelse.

Omkostninger

2 490 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
6 250,- (Dokumentavgift,, 2,5% av tomteverdi)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
172,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pr. pantedokument)
4 000,- (Tillegg for tilkoblingsavgift til Haugaland Kraft)
--------------------------------------------------------
11 472,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
2 501 472,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
2 490 000,-
Adresse
Garhaug, leiligheter
5570 Aksdal
Bruksrom
90 m²
Boligtype
Leilighet
Eierform
Selveier
Byggeår
2018
Soverom
2
Bestill salgsoppgave og hold deg oppdatert om bud på eiendommen

Kontakt

Linker