NY PRIS - TA KONTAKT FOR VISNING ! Førland. Enebolig med særdeles flott utsiktsbeliggenhet - Båtplass

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Fakta om tomten

Tomteareal
1315 m²
Type
Eiet tomt

Innhold

Hovedplan P-rom: Gang/hall, kjøkken, stue med utgang til terrasse og hage, bad, 3 soverom. Foreldresoverom har utgang til terrasse.

2. etg: Loftstue, (kan også benyttes som godkjent soverom).

U. etg: Gang, kjellerstue(Kan benyttes som godkjent soverom), bad, 2 soverom/disp.rom. Vaskerom med egen inngang.
S-rom: 3 boder

Standard

Velhold og innholdsrik enebolig med særdeles flott beliggenhet og utsikt. Eiendommen ligger i fremste rekke mot fjorden og har fri utsikt. Usjenert og solrik terrasse og hage.
Boligen er velholdt. Lyst og trivelig kjøkken med innredning fra 2009, levert av Knapphus kjøkken. Godt med skap og benkeplass, innebygde hvitevarer og praktisk kjøkkenøy. Denne er frittstående med parkett under, slik at den enkelt kan flyttes om ønskelig. Rommelig stue med god takhøyde og store vinduer, lyst og trivelig. Flott utsikt til fjorden. Peisovn. Praktisk med 3 soverom på hovedplan. Hovedsakelig parkett på gulvene på hovedplan. Bad med fliser og varmekabler på gulv, våtromsplater på vegg. Servant med pen innredning, wc og dusjkabinett med steam.
Utgang til stor, usjenert terrasse fra stuen. Terrassen er oppgradert senere år med vedlikeholdsvennlige royale impregnerte terrassebord, samt flott rekkverk med glass. Alle vannrør i boligen er byttet til rør i rør system senerer år. Vedlikeholdsfri nyere garasjeport, samt nyere inngangsdør.

2. etg: Trivelig og stor loftstue med nydelig utsikt. Panel i tak, tapet på vegg. Belegg på gulv. Skap i kneveggene.

U. etg. Gang, bad med våtromsplater på vegg, fliser med varmekabler på gulv. Dusjkbainett, wc og servant i innredning. Trivelig kjellerstue med panel i tak , tapet på vegg og parkett på gulv. Praktisk vaskerom innredning og egen inngang. Belegg på gulv, varmekabler.
2 rom i u. etg som selger har benyttet til soverom. Disse er ikke godkjent som soverom etter dagens standard, da de ikke tilfredstiller dagens krav mtp. størrelsen på vinduene.

Oppvarming

Peisovn i stuen, varmepumpe i hallen. Det er varmekabler i begge baderomsgulvene, samt hall, vaskerom og et av soverrommene i u. etg.

Adkomst

Eiendommen ligger på fremste rekke mot fjorden og grenser til friområde som strekker seg fra eiendommen og ned til fjorden. Nydelig utsikt til fjorden, usjenert og solrik i enden av blindveg. Lekeplass like ved. Attraktiv beliggenhet på Padlane i Tysvær. En meget god beliggenhet i etablert og barnevennlig boligområde. Ca. 2 km. til barnehage og barneskole på Førland, ca 6 km. til ungdomsskole i Tysværvåg og ca. 6 km. til Aksdal. Flotte turområder og sjøen i umiddelbar nærhet. Båtplass medfølger i felles båthavn, kort gangavstand fra boligen.

Fra Aksdal mot Stavanger, ta inn ved skilt Førland. Følg Førlandsvegen til Padlane. Boligen er merket med til salg skilt.

Parkering

Parkering i garasje, samt god parkering på egen gårdsplass.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Byggemåte

Boligen er oppført med grunnmur i betongblokker, trekonstruksjon som utvendig er kledd med trepaneler, trebjelkelag.
Saltak i trekonstruksjon tekket med betongtakstein.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i område regulert til boligformål. Eiendommen grenser til friområde mot fjorden.

Omkostninger

3 590 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
89 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 590 000,-))
--------------------------------------------------------
101 900,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 691 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finansiering

Vi samarbeider med Handelsbanken, som gir tilbud på både bolig og næringsfinansiering. For tilbud på boliglån, kontakt Paul Eggen – paeg01@handelsbanken.no tlf 52 73 91 12, eller Ass. banksjef Svein Ove, sven01@handelsbanken.no, telefon 52 73 91 02for næringslån.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
3 590 000,-
Adresse
Padlane 31
5570 Aksdal
Primærrom
185 m²
Bruksrom
233 m²
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1989
Bestill salgsoppgave og hold deg oppdatert om bud på eiendommen

Kontakt

Linker