Førland/Heskjadalen - Stor innholdsrik eiendom med 12 måls tomt og stort basseng - Bør oppleves!

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Fakta om tomten

Tomteareal
12051 m²
Type
Eiet tomt

Innhold

Boligen er innholdsrikt innredet over 2 plan med gode planløsninger og store rom. Hovedplan består av P-rom: stue, kjøkken/allrom, hall, vaskerom/grovkjøkken og bod. Hovedplanet har også egen soveromsavdeling som har 1 dobbelt soverom, 2 enkle soverom, 2 bad og mellomgang. Underetasjen inneholder kjellerstue, 1 soverom, teknisk rom, trapperom og 2 boder.

Frittliggende dobbel garasje.

Standard

Det er gjort store påkostninger og oppussing av boligen etter byggeår hvor bla. kjøkkenet ble bygget ut og byttet i 2010, nytt taktekke i 2015, ny septiktank i 2017 i tillegg til oppussing av overflater. Boligen holder normalt god standard.

Stort og godt kjøkken med hvit moderne kjøkkeninnredning fra Alno, kjøkkenøy, granitt benkeplate og mørke fliser mellom kjøkkenbenk og overskap. Komfyr, induksjon platetopp, oppvaskemaskin og kjølehjørne er integrert i innredning. Det er god plass til et stort spisebord i tillegg til en ekstra sittegruppe.
Meget romslig stue med god plass til flere sittegrupper samt store vindusflater som gir gode lysforhold. Fra stuen og kjøkkenet er det utgang til en stor usjenert terrasse med utsyn over idyllisk hage og bassengområdet.

Boligen har 2 bad på hovedplan hvor det ene badeværelset er tilliggende det doble soverommet. Dette badet har baderomseksjon, wc og dusjnisje. Hovedbadet ble bygget på ca. 2003 og har hvit baderomsinnrednig, vegghengt wc, innfliset boblekar og varmekabler.

Stor og kjekk kjellerstue hvor det også er laget til et innendørs basseng. Dette er det imidlertid lagt gulv over og disponeres i dag som en kjellerstue.

Stort basseng på ca. 16,5m x 6,5 m.

Eiendommen har også tinglyst fiskerett og nausttomt til Storavatnet på gnr. 12, bnr. 15.

Oppvarming

Det er stor peis i teglsstein i stuen i tillegg til varmepumper på kjøkkenet og i kjellerstuen.

Fra 2020 er det forbud mot fyring med fossil olje i husholdninger. I enkelte kommuner skal all oljefyring fases ut innen 2020. Kommunen kan gi pålegg om at det oljefyrte oppvarmingssystemet må fjernes, også oljetanken. Tanker som tas ut av bruk, skal tømmes, graves opp og destrueres.

Adkomst

Sjelden eiendom hvor man får både landsted og helårsbolig i en og samme eiendom. Stor tomt på ca. 12 mål, store plenarealer som innbyr til lek og moro i tillegg til et stort basseng, er med på å gjøre denne eiendommen til en særegen eiendom. Beliggende i landlige og idylliske omgivelser med sol fra morgen til kveld.

Kjør mot Førland, ta av mot Sagbakken, fortsett forbi krysset med avkjørsel til Askeland. Eiendommen kommer på venstre side ca. 3,4 km etter krysset Førland/Sagbakken.

Parkering

God plass til parkering i dobbel garasje og egen gårdsplass.

Overtagelse

Avklares i forbindelse med budgivning.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i LNF-område i kommuneplanen for Tysvær.

Omkostninger

3 750 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
11 100,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
93 750,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 3 750 000,-))
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
--------------------------------------------------------
105 900,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
3 855 900,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finansiering

Vi samarbeider med Handelsbanken, som gir tilbud på både bolig og næringsfinansiering. For tilbud på boliglån, kontakt Paul Eggen – paeg01@handelsbanken.no tlf 52 73 91 12, eller Ass. banksjef Svein Ove, sven01@handelsbanken.no, telefon 52 73 91 02for næringslån.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
3 750 000,-
Adresse
Heskjadalen 90
5570 Aksdal
Primærrom
313 m²
Bruksrom
339 m²
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1978
Soverom
4
Bestill salgsoppgave og hold deg oppdatert om bud på eiendommen

Kontakt

Linker