Bolig på Vågslid

Visning: Kontakt megler

Informasjon

Fakta om tomten

Tomteareal
2189 m²
Type
Eiet tomt

Innhold

1. etasje har overbygd inngangsparti og inneh. gang m/oppgang, badeværelse m/dusj på veggen, håndvask, toalett og opplegg for vaskemaskin, kjøkken og stue (mot øst) samt et større værelse mot vest.
2. etasje inneh. gang og tre værelser. Utvendig adkomst til kjellerrom.

Standard

Enkel bygningsmessig standard i forhold til dagens krav. Vinduer har dels gamle, enkle og dels koblede glass. Tre nyere heltre furu fyllingsdører i 1. etg. Det kreves oppussing og modernisering om boligen igjen skal fremstå i tidsmessig stand.
Badeværelset og kjøkken er utbygget mot nord. Utbygget er bordkledd på nytt og har to nyere vinduer. Badeværelset er innvendig platet med våtromspanel. Det er nytt strøminntak via jordkabel og ny el.tavle med automatsikringer.
Installert pumpe og trykktank for vann i kjellerrommet mot øst. Boligen har stått ubebodd de siste tre årene.

Adkomst

Eiendommen ligger frem til og på nordsiden av E-134 litt øst for Haukelifjell Skisenter. Eiendommen grenser i vest til Fjellstad Turistheim, gnr. 99, bnr. 12, og kan om ønskelig kjøpes sammen med denne eiendommen. Se eget prospekt for Fjellstad Turistheim. Prospektet ligger på finn.no, Næringseiendom til salgs, FINN-kode 109861069.

Overtagelse

Etter nærmere avtale – avklares i forbindelse med budgivning. Eventuell rydding og rengjøring samt avtale om mulig inventar/ løsøre som medfølger må avtales særskilt i forbindelse med budgivning.

Byggemåte

Frittliggende enebolig oppført i to etasjer og med delvis kjeller. Boligen er oppført i trekonstruksjoner (pløyd plank) på grunnmur av betong og naturstein. Etasjeskillere og takkonstruksjon i tre. Boligen er utvendig bordkledd og taket er tekket med profilerte og lakkerte metallplater. Murt pipeløp.
Innvendig takhøyde i 1. etasje er ca 2,18 meter til underkant takbjelke, og i 2. etasje ca 2,10 meter.

I tillegg til bolighuset er en tidligere campinghytte og et uthus. Ved vegen er oppført en dobbel garasje.

Reguleringsplan

Eiendommen ligger i uregulert område, men innenfor ny kommunedelplan for Vågslid som ble vedtatt i oktober 2017. Ifølge kommunedelplanen ligger eiendommen innenfor et større område som er utlagt til næringsformål. Utsnitt av kommuneplankartet og kopi av planbestemmelsene fås hos megler. Eiendommen er i dag registrert som boligeiendom. Eventuell bruksendring til annet enn næringsformål forutsetter samtykke fra kommunen.

Omkostninger

700 000,- (Prisantydning)

Omkostninger
9 200,- (Boligkjøperforsikring HELP (valgfritt))
194,- (Panteattest kjøper)
525,- (Tingl.gebyr pantedokument)
525,- (Tingl.gebyr skjøte)
17 500,- (Dokumentavgift (forutsatt salgssum: 700 000,-))
--------------------------------------------------------
27 944,- (Omkostninger totalt)
--------------------------------------------------------
727 944,- (Totalpris inkl. omkostninger)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses ett pantedokument og at eiendommen selges til prisantydning.

Finansiering

Vi samarbeider med Handelsbanken, som gir tilbud på både bolig og næringsfinansiering. For tilbud på boliglån, kontakt Paul Eggen – paeg01@handelsbanken.no tlf 52 73 91 12, eller Ass. banksjef Tore Malm Nordgaard – tono10@handelsbanken.no tlf 52 73 91 06 for næringslån.

Nøkkelinformasjon

Prisantydning
700 000,-
Adresse
Haukelivegen 4224
3895 Edland
Boligtype
Enebolig
Eierform
Selveier
Byggeår
1937
Soverom
3
Bestill salgsoppgave og hold deg oppdatert om bud på eiendommen

Kontakt

Linker