Blogg

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte.

Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra.

Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – helst på mandagsmøtene når alle er til stede.

Det er viktig at de ansatte trives på jobb.

Det hender at noen av dem forsøker seg på noen vittigheter tilbake, men det er sjelden vellykket. Heldigvis er jeg så høy på meg selv at alle forsøk på morsomheter på min bekostning preller av som vann på gåsa.

Men det er hyggelig at de forsøker – for all del.

Denne uken forsøkte de seg imidlertid på noe nytt.

De innbilte seg tydeligvis at det finnes noe jeg synes er pinlig.

Så feil kan man ta.

Hønsehjernene foreslo at jeg skulle opptre for dem på denne ukens mandagsmøte – dersom de nådde salgsmålene sine i forrige uke.

«Seff», sa jeg.

«Jeg trenger ikke en gang å vite hva dere vil jeg skal gjøre – bare ta dere ut.»

Utrolig nok var denne utfordringen motiverende for dem, og de klarte mot alle odds å selge flere eiendommer enn vi har budsjettert med. Fantastisk!

Kanskje jeg må la dem utfordre meg hver uke?

På fredag var det mye hvisking og tisking inne på kontorene når de planla forestillingen min. Jeg gikk omkring helt uinteressert og lot dem nyte øyeblikket.

Omsider kom de inn på kontoret mitt og fortalte at de hadde blitt enige om at jeg skulle danse for dem på mandagsmøtet. De hadde valgt ut sangen «I`ve had the time of my life» fra Dirty Dancing.

«Naken?», spurte jeg.

Neida, jeg skulle danse i en ettersittende sort paljettkjole. Kjolen var til og med kledelig – siden den fremhevet min veltrente kropp.

Det var nesten for lett!

«For å gjøre det hele bittelitt spennende kan dere gjerne filme meg og legge det ut på nettet», sa jeg.

Idioter hele gjengen….

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet