Blogg

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele.

Penger spart er penger tjent.

Av en eller annen grunn ble utseende mitt plutselig tema på styremøtene våre. Helt ut av det blå! Jeg burde aldri ha utnevnt Øystein til styreleder. Men jeg var for lat til å lede styremøtene selv – og jeg så ikke for meg at han skulle være så herskesyk. Fyren legger seg opp i alt – hele tiden.

Hr. Vestre fikk det for seg at styret måtte involvere seg i hvordan «daglig leder profilerer seg i sosiale medier».

Wtf!

Ingen av brødhodene i styret kan noe som helst om blogging – men jeg kunne ikke nekte han å ta saken opp under «eventuelt».

I fjor ble det tatt opp som et problem at jeg hadde blitt litt «lubben», noe som i følge geniet kunne skade vår freshe image. For sikkerhets skyld var både Karen og Cicilie enig med han i at jeg hadde lagt på meg – og at det var mindre kledelig.

«Null problem», sa jeg.

«Gi meg noen uker så er jeg nede på matchvekt.»

Og etter et par måneder på knekkebrød og lettøl var det heldigvis slutt på fatjokes under styremøtene.

Men så ble det bare verre.

På forrige styremøte påstod Øystein at han hadde «hørt rykter» om at de yngste kundene våre synes at jeg ser gammel og sliten ut. At jeg var «over middagshøyden som toppmegler». Skalla menn i midtlivskrise var visstnok vanskelige å selge inn til ungdommen.

Han foreslo derfor at jeg burde vurdere parykk, siden dette ville fjerne 10 år på et øyeblikk.

Jeg syntes forslaget hans var forkastelig, men innrømmet at jeg hadde stjålet litt hudkrem av Torunn for å glatte over de verste rynkene.

Men kunne det stemme at en enkel parykk fjerner hele 10 år?

Øystein forsikret meg om at meglerbransjen var full av falske sveiser – og at det var helt unaturlig at nesten alle meglere i Haugesund har full manke. Han satt på informasjon om minst 3 stykker som enten hadde transplantert eller brukte tupé.

Jeg ble sjokkert over å høre hvor sleipe folk kan være!!

Etter noen runder med forskjellige parykker endte vi opp med en ungdomslig sveis med kort på sidene og langt midt oppå. Til å begynne med var det litt uvant, men det gikk seg til etter noen dager.

Nå gleder jeg meg til å presentere den nye looken på Champisbloggen.

Alle vet at det er helt normalt for toppbloggere å jukse litt med hårfestet.

Idioter hele gjengen!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet