Blogg

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler.

Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018.

Jeg starter alltid året med å oppsummere det gamle. Noen ganger har jeg bare hatt et godt år – mens jeg andre ganger har hatt et fantastisk år.

I fjor var du og avisen din best i klassen.

Bortsett fra meg selv, naturligvis.

Champisbloggen gikk på skinner – og lokalpressen kastet seg over meg. Oversikten min for 2018 viser at jeg hadde noen runder med TVH og diverse radiokanaler, men det beste var uten tvil en haug med eksklusive intervjuer for avisen din.

Det er akkurat slik jeg liker det.

Alt jeg lirte ut av meg fremstod som både intelligent og reflektert.

Men det irriterer meg grenseløst at journalistene dine fortsatt ikke har peiling på photoshopping. Lærer de ingenting på journalistskolen? Jeg vil påstå at det er så enkelt å jazze opp bilder at selv en journalist kan klare dette.

Jeg blogger til deg i dag for å fortelle deg hvordan jeg ønsker å bli fremstilt på bilder h-avis i fremtiden. Jeg er møkk lei av å gi eksklusive intervjuer der avisen roter frem gamle bilder av meg som pisser på imaget mitt!

Image is everything, Einar.

Neste gang jeg ofrer meg for en god nyhetssak ser jeg gjerne at du bruker bilder av meg der jeg viser litt hud.

Hud selger hus, Einar.

På forhånd takk.

Mvh

Champismegleren

 

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet