Blogg

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste.

«Du ser ut som en gammal alkis!», påstod han.

Siden det likevel var en rolig morgen bestemte jeg meg for å stikke bort for å roe han ned.

Men det viste seg faen meg å stemme! Gamlingen pekte på de nisserøde kinnene mine med de store pølsefingrene sine – mens han fyrte seg opp på den «satans sladderpressen». Jeg måtte be han om å ta seg en bolle – for å unngå at han pådro seg et infarkt.

På side 8 og 9 hadde de tryllet frem et arkivbilde av meg der jeg var rødflammet i kinnene og så ut som jeg nettopp hadde styrtet en kanne vindusspylervæske.

Wtf!

Alle leserne som ikke kjenner meg vil tro at jeg ikke har råd til å handle på polet.

Og var jeg virkelig så rød i trynet da de tok bildet?

Jeg begynte å mistenke at de hadde photoshoppet inn rødfargen bare for å kødde med meg. Ingenting overrasker meg med disse journalistene.

Her måtte jeg umiddelbart ta affære for å få stoppet utgivelsen.

Jeg rasket med meg avisen og dro rett til kontoret til onkel Erik for å forberede et injuriesøksmål.

«Gratulerer med bildet i avisen», var det første onkel sa da han så meg.

«27 x 17 er nesten på mitt nivå.»

«27 x 17? Hva faen er det du snakker om egentlig?», sa jeg.

Onkel Erik forklarte at portrettbildet mitt målte 27 x 17 cm – noe som visstnok er forbeholdt de største lokale kjendisene – slike som han selv. I følge onkel ville det selvfølgelig vært bedre om det var en førsteside – og om jeg hadde hatt en sigarett i munnviken, men det var likevel et skritt i riktig retning.

«Men jeg er jo helt rød i trynet!», sa jeg.

I følge onkel Erik var det nærmest en fordel å bli fremstilt som lettere alkoholisert, siden dette gav leserne noe å sladre om – og da husket de navnet mitt bedre. Dessuten var det ingenting å skamme seg over om jeg var bortpå rødspriten av og til.

Om jeg var «bortpå rødspriten av og til»? Hadde han gått helt i frø? Jizezz…

«All PR er god PR», sa onkel.

«Det er noe alle vet.»

I rest my case….

Idioter hele gjengen!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer

HESTEVIDEO?

Et av nyttårsforsettene mine i år var å bli snillere med de ansatte. For å være helt ærlig var det Torunn sin idé. Hun påstod at det ikke var de ansattes feil at de ble født med intellektuelle utfordringer. Dessuten var det jeg som hadde ansatt dem. Sant nok. Men til mitt forsvar anførte jeg […]

Les mer
Gå til bloggarkivet