Blogg

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste.

«Du ser ut som en gammal alkis!», påstod han.

Siden det likevel var en rolig morgen bestemte jeg meg for å stikke bort for å roe han ned.

Men det viste seg faen meg å stemme! Gamlingen pekte på de nisserøde kinnene mine med de store pølsefingrene sine – mens han fyrte seg opp på den «satans sladderpressen». Jeg måtte be han om å ta seg en bolle – for å unngå at han pådro seg et infarkt.

På side 8 og 9 hadde de tryllet frem et arkivbilde av meg der jeg var rødflammet i kinnene og så ut som jeg nettopp hadde styrtet en kanne vindusspylervæske.

Wtf!

Alle leserne som ikke kjenner meg vil tro at jeg ikke har råd til å handle på polet.

Og var jeg virkelig så rød i trynet da de tok bildet?

Jeg begynte å mistenke at de hadde photoshoppet inn rødfargen bare for å kødde med meg. Ingenting overrasker meg med disse journalistene.

Her måtte jeg umiddelbart ta affære for å få stoppet utgivelsen.

Jeg rasket med meg avisen og dro rett til kontoret til onkel Erik for å forberede et injuriesøksmål.

«Gratulerer med bildet i avisen», var det første onkel sa da han så meg.

«27 x 17 er nesten på mitt nivå.»

«27 x 17? Hva faen er det du snakker om egentlig?», sa jeg.

Onkel Erik forklarte at portrettbildet mitt målte 27 x 17 cm – noe som visstnok er forbeholdt de største lokale kjendisene – slike som han selv. I følge onkel ville det selvfølgelig vært bedre om det var en førsteside – og om jeg hadde hatt en sigarett i munnviken, men det var likevel et skritt i riktig retning.

«Men jeg er jo helt rød i trynet!», sa jeg.

I følge onkel Erik var det nærmest en fordel å bli fremstilt som lettere alkoholisert, siden dette gav leserne noe å sladre om – og da husket de navnet mitt bedre. Dessuten var det ingenting å skamme seg over om jeg var bortpå rødspriten av og til.

Om jeg var «bortpå rødspriten av og til»? Hadde han gått helt i frø? Jizezz…

«All PR er god PR», sa onkel.

«Det er noe alle vet.»

I rest my case….

Idioter hele gjengen!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer

WHITE TRASH

Det er ikke alle som vet at Torunn er oppvokst som såkalt white trash på Karmøy. Folk i disse miljøene skjønner ikke selv hvor kjipt de har det – og det er sikkert like greit. Hun kan ikke ha hatt det godt, stakkars. Torunn vokste opp som en slags askepott – hvis man bytter ut […]

Les mer

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer
Gå til bloggarkivet