Blogg

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter:

En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år.

For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp med pur unge Ingeborg fra Vea.

Rett fra meglerskolen.

Typisk meg….

Hun var frekk nok til å åpne intervjuet med å fortelle meg at hun allerede hadde bestemt seg for at jeg skulle gi henne jobben. Jeg elsker selvbevisste mennesker – og jeg så ingen grunn til å kødde med planen hennes. Dessuten var det sikkert politisk korrekt med flere kvinnelige ansatte.

Alle meglerne mine kan ikke være hvite menn som pusher 50!

I begynnelsen gikk det pent og pyntelig for seg. Ingeborg kom inn på det store hjørnekontoret mitt – med utsikt til sundet – og ba om mine faglige ekspertråd.

Jeg pøste på med alle mine gamle tjuvtriks, mens jeg gestikulerte med armene. Alt gikk 110% etter skjema.

Men så skjedde det noe.

Hun kom plutselig på alle slags mulige «nye ideer» som hun ville diskutere med meg. For å slippe å kaste bort min dyrebare tid valgte jeg bare å la henne styre på.

«Her hos oss – det vil si meg – har alle ansatte full frihet til å prøve ut nye ting», sa jeg.

«Så lenge det ikke blir mer stress for meg.»

Og før jeg visste ordet av det hadde hun tryllet frem en drøss med nye boligselgere. Halve «vestsiå» på Karmøy dukket opp i oppdragsloggen! Det finnes tydeligvis adresser der ute jeg aldri en gang har kjørt forbi.

Hva faen er det hun sier til dem, egentlig?!

Kunne det være så enkelt at hun skjønner språket der ute?

Problemet nå er at jeg må være såkalt «ansvarlig megler» for henne på alle disse ukjente adressene – og det er bare pes. Som om jeg ikke har nok å gjøre.

Og av en eller annen grunn synes Ingeborg at det er festlig at jeg ikke er lommekjent i hver krik og krok på sør Karmøy.

«Hæ? Vettdukje kor Moldbakkane e eingong. Hehehe.», gliser hun.

Nå har jeg sett meg nødt til å lese meg opp på Google maps for å slippe fliringen hennes!

Dissing av sjefen – er det også greit nå, liksom?

Idioter hele gjengen!!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet