Blogg

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang.

Veni – vidi – vici.

Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det umulig å skille den ene festen fra den andre. Og det er sikkert like greit, siden disse festene alltid er stappfulle av middelmådigheter.

Eventopplegget mitt startet tilbake på 90 tallet – og har vært en sammenhengende suksess. Jeg kan faktisk ikke komme på en eneste nedtur, men så er det ikke alle festene jeg husker like godt.

Men ute i havgapet på Sandve skjedde det noe spennende.

Det viste seg at Tom Erik Anfinsen, selveste konserthussjefen, var blant gjestene. Jeg pilte selvfølgelig rett bort til han og kjørte litt nettverksbygging straks forestillingen var over. Det er alltid hyggelig å slå av en profesjonell prat når man er omgitt av amatører.

Tom Erik viste seg å være en jækla hyggelig fyr – litt høy på seg selv – som seg hør og bør.

Jeg elsker selvbevisste kjendiser.

Men så begynte denne Tommen plutselig å mase om at jeg burde «jobbe litt mer med promillen». Hva nå det skulle bety?

Jeg svarte at jeg er på max promille allerede, og at jeg ville få problemer med å snakke hvis jeg jobbet mer med den. Straks jeg bikker 2 i promille glemmer jeg manus og begynner å sjikanere vertskapet – det har jeg omfattende dokumentasjon på.

«Promillenivået mitt er en egen vitenskap som jeg har forsket på i mange år», forklarte jeg.

«Nettopp», svarte Tommen og himlet med øynene.

Etter en liten teaterfaglig diskusjon tilbød Tommen meg å trene på hovedscenen i Festiviteten. Han kunne visstnok lære meg noen hemmelige «bransjetriks». I følge Tommen var det ingen proffer som drakk alkohol før en viktig forestilling.

Ingen som drikker alkohol? Prøver han å lure meg til å prøve narkotika?

Frekk som flatlus denne konserthussjefen!

Men allerede på mandag formiddag stod jeg klar i Festiviteten, mens Tommen kjeftet og instruerte meg som en alminnelig sirkusdirektør. Jeg angret på at jeg aksepterte tilbudet hans, og ville bare komme meg tilbake på kontoret for å slappe av.

Så etter en times tid sa han plutselig at vi kunne «åpne bookingen».

«Vi?», sa jeg.

«Du kommer til å bli griserik med meg som eventmanager», sa Tommen.

«Show me the money!»

Idioter hele gjengen….

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet