Blogg

BRANNSTASJONEN

Den gamle brannstasjonen har vært en del av vår faste salgsportefølje siden 2001. Etter så mange år har vi blitt vant til at den «alltid» er til salgs. Det var derfor nesten litt trist når vi solgte den for 5. gang i forrige uke.

Hva skal jeg finne på nå, liksom?

Og denne gang tror jeg dessverre at det er en kjøper som kommer til å beholde den. Jeg som har spesialisert meg på nedlagte brannstasjoner… Det verste av alt var at det viste seg å være naboen min, denne administrerende direktør Stueland, som klinte til med det høyeste budet.

Det er allment kjent at folk i Flotmyrgata har penger.

Ikke nok med at han hostet opp 7,5 mill for eiendommen – han skal visstnok bygge en haug med leiligheter der. Fyren må være griserik! Hvis jeg bare hadde visst dette tidligere så hadde jeg selvfølgelig invitert han over på litt årgangsvin da de flyttet inn – for å ønske han velkommen til nabolaget.

Det var direkte flaut at jeg ikke hadde oversikt over finansene hans.

Men jeg benyttet selvfølgelig budrunden til litt nettverksbygging – og nå er det like før jeg kjører på med en middagsinvitasjon – slik at vi kan feire handelen sammen. Dersom han takker ja kommer vi garantert til å bli nye liksombestevenner.

Torunn er kjent for sitt høye nivå bak grytene.

Hennes spesialitet er kamskjell til forrett, helstekt indrefilet til hovedrett og karamellpudding til dessert. Jeg tar meg alltid av drikkevarene – som er enkelt – siden det utelukkende handler om pris og prosent.

Herr og fru adm. dir. Stueland er bare nødt til å bli imponert.

Under middagen planlegger jeg å underholde med de beste historiene fra min tid som ferievikar på Brannstasjonen. Da jeg sluttet der var jeg den beste sommervikaren – ever.

Det er bare flaks at jeg ikke endte opp som brannmester.

De gamle brannmannhistoriene mine blir dessuten bare bedre og bedre for hver gang jeg forteller dem.

Og hvis det ikke holder så går jeg rett over på plan B som er å melde meg inn i boligbyggelaget hans og reservere den dyreste leiligheten – der og da under bordsetet! I dette tilfellet er plan B minst like bra som plan A.

No one over – no one by the side.

Straks vi har funnet tonen vil jeg tro at neste skritt blir å planlegge en guttetur sammen.

Jeg ser for meg at det blir noe eksklusivt – som vinsmaking i Toscana eller muligens en VIP losje på Camp Nou?

Og hvis jeg har flaks eier han kanskje noen eiendommer i utlandet som vi kan reise til?

Når jeg tenker etter er det åpenbart at han minst har en leilighet i Syden eller et chateau i Alpene.

Sannsynligvis begge deler.

Jeg gleder meg allerede!

Terningkast 6.

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet