Blogg

SLADDERPRESSEN

Vanlige folk tror at jeg elsker oppmerksomhet – og det gjør jeg jo. Men siden jeg er den eneste toppbloggeren i mils omkrets jager sladderpressen meg som sultne ulver. De får aldri nok av disse eksklusive intervjuene – og til slutt ble det for mye mas. Jeg kan ikke bare gi og gi av meg selv!

Det er bare idioter som stiller opp på hva som helst.

Dessuten gikk jeg på en smell i sommer, da jeg ble lurt opp i stry av noen småsleipe NRK journalister. To ganger møtte jeg opp til intervju – og begge gangene endte intervjuene opp på radio!

Hvem er det som kan kjenne meg igjen på stemmen, liksom?

Nok om det.

Denne uken var det TV Haugaland som bare måtte ha enda et nytt intervju.

Først prøvde de å smigre meg med at jeg «gjør meg så godt på skjermen» – og når det ikke virket truet de med å kjøre en uautorisert nyhetssak på at Champismegleren har en «ukjent fortid som barnevernadvokat». Hvordan visste de det?

Journalister klarer å grave frem all slags gammelt dritt!

Jeg hadde nesten fortrengt at jeg var Haugesunds beste barnevernadvokat på slutten av 90 tallet. Selv om det satt langt inne måtte jeg innrømme de faktiske forhold. Men til mitt forsvar nevnte jeg – bare for ordens skyld – at jeg vant alle sakene for klientene mine.

Før jeg visste ordet av det hadde jeg gått med på å stille opp på et intervju hos barnevernet på Karmøy. Slik jeg husker disse barnevernsakene var det dessverre mange triste historier – og jeg tok det for gitt at det ikke var en typisk gladsak jeg skulle være med på.

Det gav ekstra utfordringer til antrekket.

Champagnemeglerstilen min passer egentlig best på sosiale medier.

Etter å ha testet et par antrekk bestemte jeg meg derfor for en blåstripete skjorte, blå blazer og jeans. Kun den øverste knappen i skjorten var åpen. Antrekket skulle være casual – med et snev av business.

Men da jeg møtte opp i Kopervik viste det seg at saken var en gladsak om interiør! Jizezz – hva var oddsene for å havne i en interiørsak hos barnvernet!?

Og det beste av alt var at rommet vi ble intervjuet i var stylet i farger som matchet både skjorten og blazeren min.

Det var nesten for godt til å være sant!

Selve intervjuet gikk som en lek – som vanlig.

Og når jeg så meg selv på TV etterpå var det umulig å legge merke til at jeg ikke visste en dritt om hva vi snakket om. Det er sikkert derfor alle sier at jeg er som skapt for TV.

Det eneste som irriterte meg når jeg så sendingen om og om igjen var at de kastet bort så mye tid på å intervjue denne stylisten og barnevernsjefen.

Jeg er sikker på at jeg kunne ha svart bedre enn dem på alle spørsmålene!

Idioter hele gjengen…

 

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet