Blogg

X-MEN

Noe av det første jeg gjorde etter at jeg ble Norges beste toppblogger var å ansette Torunn som min personlige assistent. Hun ble – som forventet – så overlykkelig over å få jobbtilbudet at hun avsto fra å kreve betaling for jobben.

Torunn har ikke peiling på økonomi, stakkars.

Den viktigste oppgaven hennes som PA er å administrere timeplanen min. Det burde være grei skuring – og det går stort sett greit – men det er ikke alltid hun skjønner hvilke fester som er passende for oss nå som vi er kjendiser.

Forrige uke gikk det helt galt, da hun på egen hånd aksepterte en invitasjon til krabbefest hos en tidligere bekjent av meg. Hun trodde tydeligvis at jeg fortsatt ønsker å beholde kontakten med disse såkalte «barndomsvennene».

«WTF! Kan det virkelig stemme at vi skal til Tore Høinæs på lørdag?!», sa jeg.

«Hadde vi ingen bedre invitasjoner? Jeg trodde vi endelig var ferdige med disse gamle vennene!»

Torunn var ikke enig i resonnementet mitt om at «gamle venner» er det samme som «x-venner». Dessuten hadde hun hatt fokus på hvor glade vanlige folk alltid blir når vi vil gå på festene deres – siden de vet at vi like godt kunne ha valgt å gå på en ekte fest.

Hun hevdet at vi på en måte gav dem en gave når vi takket ja.

Tja…det hørtes faktisk logisk ut når hun sa det på den måten.

Straks jeg kom inn i partyteltet konstaterte jeg at hele den gamle suppegjengen var invitert.

Tore hadde selvfølgelig ikke evnet å fornye vennekretsen han rasket sammen på slutten av 80 tallet. Patetisk fyr, denne Tore.

Og det tok bare et par øl før alle samlet seg rundt meg for å skryte av hvor «sinnsykt bra» Champisbloggen er.

«Seff», sa jeg. «Den er Norges beste toppblogg.»

De ble – om mulig – enda mer imponert da jeg fortalte at jeg jobber over 300% stilling i mine jobber som advokat, toppblogger og eiendomsmegler. Flere av dem nektet rett og slett og tro at jeg jobber 24/7 – 365 dager i året.

«Ingen når toppen uten hardt arbeid», sa jeg.

Av en eller annen grunn er nesten alle x-vennene mine gymlærere – og da kan man ikke forvente at de vet så mye om arbeidslivet. Jeg pleier derfor å nevne at det de kaller for en 100% stilling er hva jeg kaller 50% sykemeldt – og da blir de alltid pissesure.

Gymlærere eier ikke selvironi!

Mot slutten av kvelden lurte flere av dem på hvordan jeg «egentlig» hadde klart å slå meg opp i den beintøffe bloggbransjen.

«Det er et vanskelig spørsmål», sa jeg.

«Men jeg velger å tro at det er mine klassiske ansiktstrekk og en veltrent kropp som er hemmelighet bak min suksess.»

Like før vi gikk hjem ble det så hyggelig at jeg til og med garanterte dem at jeg kanskje skulle bruke et bilde fra festen på bloggen.

Jeg er nesten for snill.

Idioter hele gjengen….

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet