Blogg

SELFIE?

Jeg er drittlei av alle disse kjendisfestene. Den eneste grunnen til at jeg fortsetter å gå på dem er at Torunn elsker å henge med fiffen.

Hun er jo bare gymlærer, stakkars.

Under Sildajazzen meldte jeg oss på en kjendistung middag på Brasserie Brakstad – bare for å vise at jeg faktisk bryr meg om hennes følelser.

Torunn ble i fyr og flamme og styrte voldsomt på med antrekk, hår og sminke – og hun så virkelig smashing ut da vi møtte opp på festen. Da hun også klarte å sikre seg plass på langbordet mellom Ray Kay og Øyvind Fjeldheim – var kvelden reddet – og hun smilte som en sol.

Hun flørtet til høyre og venstre – mens hun kastet utstudert på håret.

Jeg overhørte blant annet at hun sa til Ray Kay at hun hadde sett «alle musikkvideoene hans minst 5 ganger.»

Så vidt jeg vet har hun ikke sett en eneste musikkvideo siden 1993, men hun trengte vel noe relevant å snakke med han om.

For min egen del benyttet jeg anledningen til å diskutere noen tunge juridiske problemstillinger med Høyesterettsadvokat Elden og onkel Erik.

Midt i jussdiskusjonen dunket Ray Kay meg i skulderen og sa at han «alltid hadde vært skikkelig blodfan av Champisbloggen.» Han hadde til og med fått den oversatt til amerikansk slik at crewet i Miami kunne følge meg!

«Hyggelig, hyggelig», sa jeg.

Deretter spurte han rett ut om vi kunne ta en selfie sammen som han kunne legge ut på sine social media channels.

«Seff», sa jeg. «Vi tar det etterpå.»

Øyvind fikk tydeligvis med seg samtalen og hevdet at det ville være urettferdig hvis bare Ray Kay skulle få selfie – og ikke han. Før jeg rakk å svare innrømmet også John Christian at han bar på en hemmelig drøm om å få ta en selfie med meg.

Jizezz…for en gjeng.

«Ro dere helt ned alle sammen», sa jeg.

«Alle skal få ta selfie med meg – men jeg må få spist opp middagen først!»

For å spare tid foreslo jeg en gruppeselfie – noe alle syntes var en glimrende ide.

Straks blitzen blinket spratt selvfølgelig også onkel Erik opp og stilte seg på rekken for å bli tatt bilde av – slik han alltid gjør.

Jeg foreslo å dele selfien via bloggen – for å spare enda mer tid.

Alle var enige i at det var kjempesmart å blogge ut selfien – så kunne de bare dele og chille.

På veg hjem skrøt Torunn hemningsløst av festen – og hun var imponert over hvor omgjengelig og jovial jeg var med de andre kjendisene.

«Seff», sa jeg.

«Ingen slår meg i kjendispisspreik.»

Terningkast 6.

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

WHITE TRASH

Det er ikke alle som vet at Torunn er oppvokst som såkalt white trash på Karmøy. Folk i disse miljøene skjønner ikke selv hvor kjipt de har det – og det er sikkert like greit. Hun kan ikke ha hatt det godt, stakkars. Torunn vokste opp som en slags askepott – hvis man bytter ut […]

Les mer

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer
Gå til bloggarkivet