Blogg

KONG ARNE

I midten av juli tikket det inn en sms fra denne Arne Utvik fyren. Han påstod at han hadde en liten fritidsbolig litt lenger ut i fjorden – og han ønsket å invitere meg «og min charmante hustru innom på litt iskald Louis Roederer Cristal Rosé 2009».

Nice…

LRCR 2009 er en av mine favorittchampiser!

Jeg ba Torunn slenge på seg fillene og komme seg ut i båten asap. En liten time senere ble vi vinket inn til bryggen hos et middelaldrende ektepar i fullblods oktoberfest antrekk.

Arne tok imot oss og presenterte seg som «Kong Arne av Avaldsnes». Jeg presenterte meg som vanlig som «Advokat Lea, Norges smarteste toppblogger og Champagnemegler, MNA.»

«Hyggelig, hyggelig», sa Kongen og viste oss bort til bordet.

Kongen hadde gjort klar et ekstra sett med lederhosen og dirndl som han overtalte oss til å ta på oss. Han påstod at alle lystige lag ble hyggeligere dersom gjestene hadde matchende kostymer.

Jeg hater å kle meg ut, men valgte å spille med for høflighets skyld.

Mens vi skiftet kom det frem at Torunn og fru Kong Arne hadde truffet hverandre tidligere på en spaweekend i Sveits for noen år tilbake. Damene kaklet i veg, og stemningen var stigende.

Straks vi satte oss til bords dukket det opp en butler i kjole og hvitt som skjenket i glassene. Dette var åpenbart mennesker fra et møblert hjem – i motsetning til naboene våre innerst i fjorden.

«Vi hadde gitt helt opp å finne dannede mennesker her i Tysvær!», sa jeg.

Kongen takket og bukket mens han åpnet østers med en elegant håndbevegelse. Fru Kong Arne kunne fortelle at det nesten var umulig å få tak i ferske stillehavsøsters nå i fellesferien, men de hadde omsider fått flydd inn et parti fra Frankrike.

Torunn hev seg på skryterunden og fortalte at det jeg mangler i alminnelig dannelse tar jeg igjen med mine «andre kvaliteter». Måten hun blunket til meg da hun sa «andre kvaliteter» var totalt upassende så tidlig på kvelden.

Det er så typisk Torunn å drite seg ut på fest.

«Det Torunn kaller mine «andre kvaliteter» er nok dessverre ikke mer spennende enn en referanse til min høye intelligens», sa jeg.

«Dessuten kan jeg naturligvis både sable Champagne og åpne østers – hvis jeg må.»

Litt ut på kvelden hygget Kongen og jeg oss med å google oss selv og lese høyt fra saker om oss selv på nettet.
Både fru Kong Arne og Torunn syntes googlingen var en festlig måte å bli bedre kjent med hverandre på.

Det er ekstremt sjelden at jeg treffer mennesker som er like opptatt av seg selv som meg – og jeg storkoste meg.

Vanlige folk er det verste jeg vet!

Idioter hele gjengen…

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet