Blogg

KLISTREMERKEVARE

Hvorfor tror egentlig denne Pär Olsson i Markmaster.com at han har peiling på markedsføring? Han er jo bare en vanlig svenske! Hver eneste gang jeg henter «Til Salgs» plakater i butikken hans på Norheim har han fått en ny crazy reklameidé.

«Hör nu herr, Truls – den här gången har jävlar i mig hittat guld, alltså», sier han alltid.

Og det er utrolig nok ikke alt han foreslår som er helt hjernedødt.

Til å være svensk må vel Pär være over middels intelligent? Han skiftet til og med navn til Per Olsen da han flyttet til Norge – for å gli naturlig inn blant Karmøybuene.

Og det er faktisk forfriskende å snakke med noen som holder mitt høye nivå i banning.

«Du kommer att få ett helvetes varumärkesproblem nu på semestern», fortsatte Per. «När du tar bloggpaus – kommer vanliga människor att glömma dig i sommar.»

«Tvilsomt», sa jeg.

«I ferien pleier mine tusener på tusener av lesere alltid å lese gamle blogginnlegg om igjen. Bloggpostene mine er designet slik at de bare blir bedre for hver gang de leses.»

Det er noe alle vet.

Så viste det seg at Hr. Olsen hadde klekket ut en plan for å styrke merkevaren min i ferien – uten at jeg trenger å gjøre en dritt selv! Planen hans var å klistre opp bilder av meg i avgangshallen på flyplassen. På denne måten vil trynet mitt være det siste Haugalendingene ser før de reiser på ferie.

«Hmm… Slett ikke verst», sa jeg.

«Og hvis noen skulle finne på å gå fra hverandre i ferien vil de automatisk ringe til meg for å selge huset – sommerferien er alltid høysesong for samlivsbrudd.»

Hvorfor hadde ikke jeg kommet på denne geniale idéen for lenge siden?

«Fan va bra jag är!», sa Per og smilte fra øre til øre.

«Ta det helt med ro nå Per», sa jeg.

«Jeg kan ikke investere en formue i disse eksklusive klistremerkene dine før jeg vet at reklamen virker.»

Per gav meg straks en 110% fornøyd garanti og påstod at «ingen i hela vârlden» solgte så billige klistremerker som han. De var visstnok nesten gratis.

Nesten gratis?

«Ok», sa jeg. «Hvis du kan levere dem gratis bestiller jeg selvfølgelig full pakke.»

«Visst fan kan jag laga dom gratis!», sa Per.

Men svensken blånektet, av en eller annen grunn, å montere dem for meg!?

Han trodde kanskje at jeg – Champagnemegleren – personlig skulle møte opp på flyplassen for å klistre opp bilder av meg selv?

Det skulle faen meg ha tatt seg ut!!

God sommer…….

 

 

 

 

 

 

idioter!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet