Blogg

RADIO, LIKSOM?

Livet som kjendismegler er ikke bare en dans på roser – dessverre. I perioder er jeg så opptatt med denne «meglingen» at jeg til og med må takke nei til intervjuer! Siden jeg elsker oppmerksomhet gjør det alltid vondt i sjelen å si nei til pressen.

Stress ligger rett og slett ikke for meg.

Men ingen regel uten unntak – og jeg ofrer meg naturligvis når det er NRK som ringer. Det skulle bare mangle etter suksessen jeg hadde på Solgt! i fjor. Der kunne alle se med egne øyne at jeg er Norges beste megler – og det skadet heller ikke at det rant inn bøttevis med nye kunder etter min debut på riksdekkende TV.

Merkelig nok gjør jeg alltid en god figur på skjermen? Det er nok et medfødt talent jeg har, siden alle sier at jeg har et typisk TV-tryne.

No one over – no one by the side.

Jeg har egentlig bare gått og ventet på at NRK skulle ta kontakt med meg igjen. Det tok lenger tid enn forventet, men endelig mottok jeg en forespørsel om jeg kunne å stille opp som ekspertkommentator i en nyhetssak.

Temaet var visstnok en viktig sak om hyttemarkedet.

«Er du kompetent på det lokale hyttemarkedet?», spurte journalisten – denne Gisle Jørgensen.

«Hehehe, du kan spøke du, Gisle», lo jeg.

«Ingen kan mer om hyttemarkedet enn meg.»

I dag møtte jeg opp hos NRK til avtalt tid – og vi varmet opp med litt small talk på gangen. Jeg reagerte instinktivt på at kameramannen ble sittende utenfor når vi gikk inn i studio – og det ble ikke bedre da vi gikk inn i et studio uten kameraer…

«Jeg glemte kanskje å si at dette er et radiointervju», sa Gisle.

Jizezz…kødder han med meg? Skal jeg på fuckings radio?!

Ble ikke radio lagt ned da internettet ble oppfunnet?

«Slapp helt av», sa jeg.

«Jeg er ikke her for å eksponere meg selv.»

«Jeg er her kun for hjelpe til med å belyse denne viktige saken med mine sterke faglige betraktninger.»

«Så flott», sa Gisle.

«Nu kör vi.»

Idioter hele gjengen….

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet