Blogg

GLEDE GLEDE GLEDE

Nå har jeg faen meg vært gift i 20 år! Tiden flyr når man har det gøy… Jeg er overbevist om at hemmeligheten bak et langt ekteskap er å ha en god forhandlingsstrategi. Det aller viktigste er å gi seg i tide – for å unngå bråk.

Kvinnfolk elsker å krangle – det er noe alle vet.

Torunns logiske evner er dessverre svært begrenset og det er derfor komplett umulig å snakke henne til fornuft. Derfor velger jeg stort sett å jatte med for å beholde husfreden. Trikset er å late som om jeg er interessert i det hun babler om. Vanskelig, men slett ikke umulig.

Happy wife – happy life.

Jeg har det alt for travelt som toppleder til å kaste bort fritiden på endeløse krangler om bagateller.

Dessuten må jeg innrømme at Torunn gruser meg i både vasking og matlaging. Husstell er ikke noe satsingsområde for meg.

Derfor lar jeg henne styre på og gjøre som hun vil. Det er viktig at hun får gjøre ting på sin måte – siden hennes måte alltid er den riktige uansett. Men selv om hun får gjøre som hun vil er hun fortsatt krevende. Hennes siste påfunn er at vi skal «gjøre ting sammen».

Tja, hvorfor ikke?

Nå gjør hun alt for å pisse seg inn med kompisene mine – for å bli en av gjengen. Men hun får aldri bli med når vi samles for å se fotball på TV – et sted går grensen! Ellers lar jeg henne dingle med som et femte hjul på vognen. Jeg var litt spent på hvordan gutta ville reagere, men det gikk overraskende greit.

Per og Øystein jattet i veg med henne som om de gikk i samme syklubb.

Men så viste det seg at det jeg trodde var pålitelige kompiser drev og fyrte henne opp med sine tåpelige reisetips. De som aldri har bestilt en ferie selv i hele sitt liv – deler ut reisetips? Problemet var at Torunn plutselig begynte å bable om at vi burde dra på en romantisk ferie sammen, bare vi to.

Romantisk ferie!?

Etter mitt syn er det kun mannlige feminister uten ryggrad som lar seg presse til å dra på slike turer – og det sa jeg til henne. Og heldigvis hadde Torunn plukket opp at Per og Øystein er feminine fløtepuser uten egne meninger.

Etter en kort forhandling inngikk vi derfor et forlik om at jeg skulle slippe å dra på kjærlighetstur dersom jeg ryddet naustet i påsken.

«Consider it done», sa jeg.

«Alle vet at skikkelige mannfolk ikke drar frivillig på kjærlighetsferie», sa Torunn.

«Det er jo det jeg alltid har sagt!», svarte jeg.

Idioter hele gjengen….

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet