Blogg

ARNE GJI

Ved årsskiftet utvidet jeg stallen med nok en supermegler. Espen var overbevist om at denne overgangen vil bli et scoop for Meglerhuset Lea.

«Sesongens beste signering!», sa Espen.

I følge Espen kunne signeringen av Arne Gisle Taraldsøy sammenliknes med Mohamed Salahs overgang til Liverpool.

Såpass!?

Målet mitt har alltid vært å ansette folk som er smartere enn meg, men det har dessverre vist seg å være en umulig oppgave. Det var uansett hyggelig at Espen var så positiv.

«Han kan alle fintene, han er lynrask og han leverer på bestilling», fortsatte Espen.

Av en eller annen grunn visste Espen «alt» om denne Taraldsøyen. Det var kun positive signaler – bortsett fra at Arne Gisle muligens var litt high maintenance – hva nå det måtte bety?

«Bruker han begge fornavnene?», spurte jeg.

I følge Espen ville Arne Gisle visstnok bli kalt Arne G – med engelsk uttale – Arne Gji.

«Arne Gji?». Et slags kunstnernavn?

Litt spesielt, men hvorfor ikke.

Arne Gji fant seg utrolig kjapt til rette. Han innredet kontoret sitt i mørk stil – med klassiske designmøbler. Endelig en kollega med talent for styling.

Men jeg må innrømme at jeg ble litt overrasket da han rigget opp en bar med isbitmaskin.

Det viste seg at Espen hadde jobbet i kulissene for å overtale Arne Gji til å signere for oss. I denne prosessen hadde han visstnok lokket Arne Gji med at vi har et «kreativt og fremtidsrettet kontormiljø

Dette tolket Arne Gji selvfølgelig slik at det var tillatt å drikke i arbeidstiden.

Arne Gji var 110% sikker på at han både ville skrive mer kreative salgsprospekter – og ikke minst – være mer sosial på visningene etter et par drinker. Og som en ren bonus ville han trives bedre på jobb. Med de nye møblene og lydanlegget påstod han at han ville jobbe til langt på natt.

Jeg ble mektig imponert over resonnementet hans – denne nye fyren er et geni!

«Men hvordan kommer du deg rundt på visninger hvis du er småbrisen hele dagen?»

«Jeg har selvfølgelig hyrt inn en sjåfør», sa Arne Gji.

«Det er bare amatører som kjører selv.»

Arne Gji var ikke bare nytenkende – han var også praktisk anlagt. Her luktet det fugl – for å si det mildt!

«Ingen reagerer på at en toppmegler har egen sjåfør og lukter litt frisk GT på visning. Det vil vanlige folk bare se på som et tegn på faglig dyktighet.»

Det var tydelig at Arne Gji ikke var spesielt begeistret for vanlige folk.

«Vanlige folk er det verste jeg vet», sa jeg.

«Word», sa Arne Gji og tilbød en high-five.

Word?

 Idioter hele gjengen!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet