Blogg

TØFFELHELTEN

Jeg har blitt alvorlig bekymret for Øystein. De siste ukene har han totalt endret karakter og oppfører seg så merkelig.

Kanskje han tar kvinnelige kjønnshormoner?

Det begynte forsiktig med at han var veldig oppmerksom og forståelsesfull, noe som var veldig uvanlig for Øystein. Etter hvert ble han sykelig opptatt av at alle på kontoret måtte ha «matchende antrekk».

Vi trodde naturligvis at hele opplegget var et mislykket forsøk på å være morsom.

Men så tok det helt av.

Plutselig la han ut om at han skulle ta fruen med på kjærlighetsferie til Paris – og han gledet seg visstnok «til å møte våren i kjærlighetens by». Det var tydelig for alle at han var helt ute av balanse.

Strengt tatt var dette ikke mitt problem, så lenge det ikke gikk ut over jobben.

Men på forrige fredag – etter at Øystein hadde dratt på tur – viste deg seg imidlertid at flere av de ansatte også hadde reagert sterkt på Øysteins oppførsel. Han var unaturlig positiv og innsmigrende. De var overbevist om at han hadde en skjult agenda – og de lurte på om jeg hadde tenkt «å gjøre noe med det».

Jeg lovet dem å ta en prat med Øystein når han var tilbake på jobb på tirsdag.

I løpet av helgen hadde han teppebombet nettet med oppdateringer fra kjærlighetsferien. Bilder fra flyturen, av middager på diverse restauranter, turen til Eiffeltårnet – alt krydret med kvalmende kjærlighetserklæringer.

Jeg var lykkelig uvitende om dette siden jeg hadde vært opptatt med å følge TV sendingen med meg selv, som rullet gikk på TV Haugaland i hele helgen. Det var faktisk ikke noe problem å se samme sendingen 10 ganger, siden den var så informativ og sterk.

Det var litt skuffende at ingen av de ansatte skrøt av innsatsen min på mandag morgen.

Hele mandagsmøtet gikk med til å se gjennom Snap, Insta og Facebook oppdateringene fra Øystein.

Det var noe av det verste jeg noensinne har sett!

Spesielt bildene fra de romantiske middagene var tunge å svelge. Jeg kjente på en gryende kvalme, og måtte til slutt be Susanne ta bort telefonen før jeg kastet opp.

Kunne det være at Øystein rett og slett var forelsket?

Jeg ante ikke hvordan jeg skulle gå frem for å fortelle han at han måtte riste dette av seg. Arbeidsmiljøet surner når noen i ledelsen forvirrer de ansatte med en helt ny og positiv oppførsel.

Etter å ha tenkt meg nøye om – valgte jeg å drite i det og håpe at det går over av seg selv…

Terningkast 6.

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet