Blogg

SOFA TV

Denne helgen debuterte jeg som lørdagsgjest på TV Haugaland. En skikkelig feelgood reportasje hjemme hos stylist Ann Helen i Kopervik. Alle gjestene var eksperter på hus, hytter og design – og jeg passet perfekt inn i panelet.

Det var på høy tid at bloggkonseptet mitt havnet på TV.

Snart vil de nok tilby meg mitt eget realityprogram – et slikt som bloggkollega Sophie Elise styrer på med. Jeg må bare sjekke med Torunn om hun er klar for å bli med på TV før jeg takker ja. Det er en ren formalitet, siden hun også elsker oppmerksomhet.

TV oppdrag er uansett pissenkelt.

Null forberedelse, og likevel et perfekt resultat. Hver gang.

Sofaprogrammet ble, som nevnt, spilt inn i den griselekre funkisboligen til Ann Helen. Luksushjemmet hennes var en perfekt kulisse for mine sterke boligfaglige betraktninger. Huset hennes var faktisk så digert at jeg trodde at jeg hadde kjørt til feil adresse.

Hvordan i helvete har pur unge Ann Helen fått råd til et finere hus enn meg!?

Hun må ha giftet seg til penger – noe jeg dessverre aldri klarte.

Alle sa at foreldrene til Torunn var steinrike, men det viste seg dessverre å være falske rykter. Og da var det selvfølgelig for sent å trekke seg. Typisk.

Nok om det.

Selve innspillingen gikk som en lek. Det kan ikke være tvil om at jeg vant – med god margin.

Absolutt alt jeg lirte ut av meg fremstod som intelligent og gjennomtenkt.

Øvelse gjør mester, som de sier.

Men det viktigste var at jeg gjorde mitt beste for å selge meg inn til potensielle kunder som «folkekjær meglerkjendis».

Bloggmanager Pål var overbevist om at jeg burde benytte anledningen til å briljere med min berømte small talk. Vanlige folk elsker visstnok velartikulerte meglere som kan kunsten å snakke svada.

«Slapp helt av, Pål», sa jeg. «Ingen slår meg i intetsigende pjatt.»

Det eneste som irriterte meg var at Ann Helen hele tiden skulle snakke om denne «interiørbloggen» sin. Tenk om seerne misforstår og tror at jeg også driver med interiørblogging?

Det hadde faen meg vært helt krise!!

Truls Lea – advokat, megler og «interiørblogger».

Idioter hele gjengen…

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet