Blogg

SOFA TV

Denne helgen debuterte jeg som lørdagsgjest på TV Haugaland. En skikkelig feelgood reportasje hjemme hos stylist Ann Helen i Kopervik. Alle gjestene var eksperter på hus, hytter og design – og jeg passet perfekt inn i panelet.

Det var på høy tid at bloggkonseptet mitt havnet på TV.

Snart vil de nok tilby meg mitt eget realityprogram – et slikt som bloggkollega Sophie Elise styrer på med. Jeg må bare sjekke med Torunn om hun er klar for å bli med på TV før jeg takker ja. Det er en ren formalitet, siden hun også elsker oppmerksomhet.

TV oppdrag er uansett pissenkelt.

Null forberedelse, og likevel et perfekt resultat. Hver gang.

Sofaprogrammet ble, som nevnt, spilt inn i den griselekre funkisboligen til Ann Helen. Luksushjemmet hennes var en perfekt kulisse for mine sterke boligfaglige betraktninger. Huset hennes var faktisk så digert at jeg trodde at jeg hadde kjørt til feil adresse.

Hvordan i helvete har pur unge Ann Helen fått råd til et finere hus enn meg!?

Hun må ha giftet seg til penger – noe jeg dessverre aldri klarte.

Alle sa at foreldrene til Torunn var steinrike, men det viste seg dessverre å være falske rykter. Og da var det selvfølgelig for sent å trekke seg. Typisk.

Nok om det.

Selve innspillingen gikk som en lek. Det kan ikke være tvil om at jeg vant – med god margin.

Absolutt alt jeg lirte ut av meg fremstod som intelligent og gjennomtenkt.

Øvelse gjør mester, som de sier.

Men det viktigste var at jeg gjorde mitt beste for å selge meg inn til potensielle kunder som «folkekjær meglerkjendis».

Bloggmanager Pål var overbevist om at jeg burde benytte anledningen til å briljere med min berømte small talk. Vanlige folk elsker visstnok velartikulerte meglere som kan kunsten å snakke svada.

«Slapp helt av, Pål», sa jeg. «Ingen slår meg i intetsigende pjatt.»

Det eneste som irriterte meg var at Ann Helen hele tiden skulle snakke om denne «interiørbloggen» sin. Tenk om seerne misforstår og tror at jeg også driver med interiørblogging?

Det hadde faen meg vært helt krise!!

Truls Lea – advokat, megler og «interiørblogger».

Idioter hele gjengen…

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet