Blogg

KICK OFF – GARHAUG

Jeg var travelt opptatt med å planlegge kick off bloggen for Bjelleskogenes nye byggeprosjekt på Garhaug – da Pera plutselig stod i døren.

Han var i et strålende humør.

I følge Pera hadde han fått ekstremt mye oppmerksomhet hele uken. Nå visste alle at han hadde spilt i eliteserien! Dessuten hadde pizzasalget «På Haugå» tatt helt av etter innlegget på bloggen.

«Seff», sa jeg. «Champisbloggen er norges beste blogg.»

Akkurat da dukket Bjelleskogene opp til møtet – ferdig stylet til photoshoot.

Begge hadde åpenbart fått profesjonell hjelp til å kle på seg – og de så nesten normale ut!

«E kje du han investorfyren?», spurte Helge.

Pera nikket og strakk ut labben – «Per Andree Øritzland, investor og fotballstjerne».

«Ska du kjøpa leiligheter av oss på Garhaug, elle?»

«Jeg er alltid på utkikk etter nye objekter», svarte Pera.

Han rettet seg opp i ryggen for å se ut som en smart investor. Patetisk…

Men Bjelleskogene trodde tydeligvis at «investoren» var innom for å kjøpe leiligheter.

Og før jeg visste ordet av det hadde Bjelleskogene tatt Pera med inn på møterommet. Adm. dir. Kjetil Bjelland la ut om leilighetenes eksklusive design, sol fra morgen til kveld og – ikke minst – de latterlig lave prisene.

Bjelleskogene benyttet anledningen til å beskrive alle enhetene i detalj – 5 lekre eneboliger i rekke og 20 enestående leiligheter. Ingen er bedre til å selge seg selv enn Kjetil og Helge – det er noe alle vet.

«Å viss du e tidligt ute kan du velga de beste leilighetane, vett du», sa Helge.

Møtet var i ferd med å utvikle seg til en skrytekonkurranse.

Jeg måtte derfor minne Kjetil og Helge om at vi egentlig skulle jobbe med bloggen – og at Pera sikkert kunne komme innom og kjøpe leiligheter en annen dag.

Men Pera klarte å overbevise Bjelleskogene om at «det ikke kunne skade om han ble med på bloggen». Han la ut om at han – i tillegg til å være en potensiell kjøper – også er en av Haugalandets største kjendiser.

«Landslagskapteiner i fotball kan brukes til å selge alt fra pizza til byggeprosjekter.»

«Kjempegreier – klart du må være med på bloggen», sa Bjelleskogene.

Er det mulig!? Hvordan kunne de tro at trynet til Pera vil hjelpe dem å selge flere leiligheter på Garhaug?

Idioter hele gjengen…

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet