Blogg

X FAKTOR

I gamle dager, for 5-6 år siden, kom kundene innom på meglerkontoret vårt og lurte på om vi hadde «eneboliger til salgs på Solvang?».

Det var alltid kjekt å slå av en prat med potensielle boligkjøpere. I dag vet mange av kundene ikke engang hvor vi har kontor – og det er helt greit – siden vi sitter i 3. etasje.

Eiendomsmegling er i dag en digitalisert bransje og robotene håper fortsatt at de snart skal ta jobbene fra oss. Særlig.

Bare i november hadde vi 15 225 besøk her på hjemmesiden!

Det er litt over 500 kunder hver eneste dag – i tillegg kommer trafikken vi har på sosiale medier og finn. Det er fullt hus og stormende jubel i nettbutikken vår.

Dessverre får vi ikke møte så mange av dere face to face som vi gjorde før.

Men det viktigste er tross alt at kundene finner frem til husene vi har for salg.

Jeg har blitt «Champagnemegler» og Susanne ble nylig forfremmet til «Leder for digitale medier». Vi har bevilget oss nye titler – for å følge med i tiden.

På internett er det viktig med street-cred.

Og jeg synes faktisk at tittelen «Champagnemegler» kler meg mye bedre enn «Advokat». Dessuten er det mye mer stas med en tittel man har gitt seg selv enn en tittel staten må godkjenne.

Selv om det strengt tatt kun er jeg som er Champagnemegler – så har faktisk mine kollegaer solgt flest eiendommer av alle meglerkontorene på Haugalandet – med god margin.

Lang salgserfaring kommer godt med i dagens boligmarked.

Jeg kan garantere at alle våre kunder får profesjonell og kompetent oppfølging fra A til Å.

Vi har vært gjennom både gode og dårlige tider helt siden Solveig Hansen AS åpnet dørene i 1927 – og Karen er vårt sannhetsbevis – siden hun er 4. generasjons eiendomsmegler.

Høsten 2015 bestemte vi oss for å satse alt på et nytt og fremtidsrettet konsept.

Jeg meldte meg frivillig til rollen som Champismegler – og ble straks toppblogger med tusener på tusener av lesere.

No one over – no one by the side.

Det viste seg heldigvis at det er mulig å kombinere en småfrekk humorblogg med dønn seriøs forretningsdrift. Vanlige folk er smartere enn man skulle tro.

Men det smarteste vi gjorde var å kutte prisene – uten å redusere kvaliteten.

Hos oss får du fast lav pris – ingen tillegg.

Og vi tar selvfølgelig ikke betalt hvis vi ikke klarer å selge.

Enklere blir det ikke.

Dessuten tar jeg meg jævlig godt ut på bilder – om jeg skal si det selv…

Terningkast 6.

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet