Blogg

STYLISTEN

Øystein er den eneste mannen på kontoret som er i kontakt med sine feminine sider. Men til tross for overfloden av østrogen har han likevel beholdt en sykelig trang til å ta avgjørelser uten å spørre meg.

Fyren er et eventyr å samarbeide med.

For et par uker siden rottet han seg sammen med damene og inngikk en avtale med Moderne Stil – bak min rygg. Planen hans er at kundene våre skal få gratis rådgivning med boligstylist før salg. Kanskje ikke det dummeste han har gjort, siden boligstyling er i vinden som aldri før.

Mitt utgangspunkt er imidlertid at boligstyling er pissenkelt.

Mal alt hvitt, sleng inn en grå sofa og noen skjerf – og voilà – stylingen er i boks.

Jeg burde nok ha holdt for meg selv hvor lett jeg synes det er å style. Det endte med at alle damene – inkludert Øystein – presset meg til å møte boligstylisten slik at hun kunne fortelle meg hvordan hun jobber.

«Selvfølgelig skal jeg møte fru Kvalevaag», sa jeg. «Det hadde jeg uansett tenkt å gjøre for å kvalitetssikre konseptet.»

Derfor ringte jeg denne Ann Helen for å avtale et møte. Hun var typisk overpositiv og imøtekommende – og foreslo at vi kunne ta en middag sammen på en hyggelig restaurant.

Jeg gav klar beskjed om at dette var en ren forretnings-middag, at jeg er godt gift og at jeg ikke var interessert i noen romantiske forbindelser med andre enn Torunn.

«Slapp helt av», lo Ann Helen.

«Jeg er også gift og kommer selvfølgelig ikke til å prøve meg på deg selv om vi har en hyggelig middag!»

Særlig. Å være godt gift har ikke akkurat hindret verken Aud eller Karen fra å tafse på meg hver gang vi er ute med jobben.

Men jeg valgte – dog under sterk tvil – å stole på henne.

Det er sjelden jeg endrer oppfatning – men dette stylingopplegget hennes var faktisk jævlig proft!

Ann Helen viste meg noen før og etter bilder av noen boliger hun hadde stylet – og jeg kunne nesten ikke tro at det var det samme huset.

De første bildene så ut som om de var tatt inne i en sliten campingvogn fra 70 tallet, mens de siste så ut som om det var fra en suite på et luksushotell. Vanlige folk vil garantert bli rundlurt til å kjøpe hva som helst – akkurat det vi trenger i et tregt marked!

«Og alt dette har du fikset helt alene? Bilder og alt?», utbrøt jeg.

«Seff», sa Ann Helen. «Jeg er en av de beste i bransjen.» Ann Helen var åpenbart både faglig dyktig, hyggelig og attraktiv – i motsetning til damene på kontoret.

«Dette er helt klart den beste avtalen Øystein har inngått for meg siden han ble min PA», sa jeg.

«Er Øystein bare assistenten din? Til meg sa han at han er SFO i Meglerhuset Lea?», sa Ann Helen.

«Nei, nei, nei – Øystein er bare min personlige assistent. Men fra nå av er jeg hands on på alle stylingrelaterte saker.»

«Supert – tommel opp», sa Ann Helen.

Idioter hele gjengen…

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet