Blogg

GUTTEKLUBBEN GREI

Jeg kjøper aldri dagligvarer. Det er mest hensiktsmessig at Torunn handler – siden det er hun som lager maten.

Dessuten har jeg viktigere ting å gjøre.

Men det hender naturligvis at jeg stikker innom nærbutikken når jeg går tom for øl og snus.

Og hver gang kjøpmannen ser meg kommer han springende for å slå av en prat. Denne Arvid fyren oppfører seg som om vi er gamle kjente – og jeg har valgt å jatte med – selv om jeg ikke aner hvem han er.

Jeg byr alltid på meg selv for å bli oppfattet som jovial og folkelig.

Arvid avslørte kjapt at han er veldig begeistret for Champisbloggen.

Han bablet i veg om at bloggen er en «fantastisk god idé», «godt skrevet», «genial merkevarebygging» bla blabla.. «morsomme bilder» osv.

Arvid påstod også at jeg nå er den desidert største kjendisen som handler i butikken hans.

«Å, jeg trodde onkel Erik også handler her», sa jeg. «Onkel Erik – er det han som virrer rundt i dress og slips – og bare kjøper øl og røyk? Jeg visste ikke at han blogget?», sa Arvid.

«Nei, nei, nei – onkel kjører fortsatt på med dette TV Haugaland og Haugesunds avis opplegget sitt. Men han er med på Champisbloggen av og til – siden vi er nære slektninger.»

Kjøpmannen var 110% sikker på at onkel Erik måtte være den rikeste kunden hans siden han alltid er så velkledd.

«Ja, onkel er steinrik. Vasser i penger.», bekreftet jeg.

Etter hvert merket jeg at Arvid var skikkelig sugen på å få litt omtale på bloggen, og han hintet om at han kunne lage et spesialtilpasset kundefordelsprogram som gjorde at de mest kjøpte varene mine ble gratis.

Det eneste jeg trengte å gjøre var å skrive om butikken hans på bloggen – og la han få være med på et bilde.

Jeg sa at jeg kunne prøve å fikse et tøft blogginnlegg der både onkel Erik og jeg kunne stå frem i bloggen som faste kunder hos «REMA 1000 på Solvang – Haugesunds beste dagligvareforretning».

Men da måtte onkel få samme kundefordeler som meg, ellers ble han garantert ikke med.

Arvid elsket ideen og mente at det ville være supert hvis vanlige folk kunne få vite at også griserike kjendiser handler i butikken hans.

Onkel Erik var selvfølgelig ikke overbegeistret – og han fryktet at et slikt konsept kunne skade imaget hans. Men han roet seg helt ned da han hørte at vi kunne hente ut så mye gratis øl og røyk vi ville i hele 2018.

«I hele 2018!! Fyren kan umulig vite hvor mye vi drikker?», sa onkel.

«Selvfølgelig vet han ikke det. Og det finner han uansett ikke ut før det er for sent. Avtalen er skuddsikker.»

Idioter hele gjengen!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet