Blogg

PSYKOPRAT

Jeg la merke til at den pr – kåte hjernekrymperen min nok en gang var ute i lokalpressen for å advare mot sosiale medier.

Denne gangen klarte løken å lire ut av seg at det er «livsfarlig å være mer enn 1 time pr dag på facebook

Nå sier han tydeligvis hva som helst for å få trynet sitt på TV!

Hjernen blir syk av facebook, liksom? I så fall burde jeg vært død og begravet for lengst. Jeg følte meg umiddelbart forpliktet til å beskytte han mot seg selv – før han dreit seg helt ut.

Klok av skade var det uaktuelt å bestille time på den såkalte «klinikken» hans.

Alle vet at han fakturerer med høygaffel straks noen nærmer seg kontoret hans.

Da er det mye det billigere å invitere han ut på et par glass.

Psykolog Hegglund kom – som forventet – løpende til puben straks han hørte at det var gratis drikke på gang. Han var ekstremt høy på seg selv etter sin siste TV opptreden – og påstod at facebooksiden hans hadde økt trafikken med «flere tusen prosent».

For å jekke han litt ned så jeg meg dessverre nødt til å minne han om at TV Haugaland tross alt bare er lokal TV.

«Jeg har vært på NRK, vet du», sa jeg.

«Dessuten var det bare pisspreik det du sa om sosiale medier. Jeg er på face minst 2 timer hver dag – og jeg har aldri følt meg friskere.» Den satt midt i sikringsboksen – og Trond Magne begynte straks å klø seg nervøst i skjegget.

«Psykologi er det samme som heksekunst. Bløff alt sammen», fortsatte jeg.

Så begynte han selvfølgelig å yppe seg.

Han er prototypen på en besserwisser.

Først stilte han spørsmål ved om jeg «egentlig» er helt frisk – siden jeg visstnok bare fikk 52 poeng i en GAF test han hadde tatt på meg. Deretter påstod han at jeg «egentlig» ikke var på face så lenge som jeg trodde. Særlig.

«Du kan ikke telle timene du bruker på å lese dine egne blogginnlegg. Poenget mitt er at du må orke å lese det makkverket vanlige folk legger ut – det er først da du blir skikkelig syk i hodet.»

«Men jeg driter vel i hva vanlige folk styrer på med», sa jeg.

«Nemlig!», lo hjernekrymperen.

Nemlig? Hva faen mente han med det?

Her strakk jeg ut en hjelpende hånd – og så satt han der og lo av meg. Denne psykofyren er en skikkelig utakknemlig jævel!

Men det er klart at det var vanskelig for Trond Magne å konstatere at jeg – som ufaglært hobbypsykolog – er bedre enn han i psykologi.

Vel, vel – dette bekreftet bare det jeg alltid har sagt.

Jeg er faktisk best i alt.

Idioter hele gjengen!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet