Blogg

MEGLERKONGEN

Jeg var lei av å «bare» være bloggkjendis – og så frem til å se meg selv briljere på riksdekkende TV.
Spenningen var til å ta og føle på hele forrige helg.

Og jeg skuffet ikke!

Jeg gav meg selv en klar 6’er på terningen – som vanlig.

For sikkerhets skyld tok jeg også høstferie hele uken. Ingen masete kunder skulle få ødelegge feiringen av mitt gjennombrudd som rikskjendis.

Tirsdag og onsdag brukte jeg på sosiale medier, der jeg latet som om jeg var misfornøyd med klippingen – og hevdet at alle de beste kommentarene mine ble sensurert av toppledelsen i NRK.

Sannheten er at jeg var strålende fornøyd med hvordan jeg fremstod på TV. Passelig solbrun, casual kledd og det var umulig å se at jeg festet til morgengry dagene før opptak.

I tillegg hadde de klippet bort alle mine hjernedøde kommentarer.

Takk og pris!

Å fremstå som meg selv kunne blitt katastrofalt for imaget mitt.

På torsdag gikk jeg over til å Google meg selv – for å sjekke at søkemotoren hadde fanget opp at det er en «new sheriff in town».

Søket «kjendis megler blogg» var full klaff.

Jeg dukket opp på alle de 9 første treffene. «NRK megler blogg kjendis» gav også 9 av 9 fra toppen av siden.

Jeg måtte tydeligvis tenke større – litt mer utenfor boksen – og jeg gikk derfor rett til kjernen med premiumsøket «norges største kjendis nrk megler blogg». Utrolig… jeg dro inn topp 3 der også – gull, sølv og bronse!!

Eller veni, vidi, vici – som jeg pleier å si.

Det var nesten for godt til å være sant. Er jeg virkelig den nye meglerkongen allerede?

Jeg lurer på hva de ansatte har planlagt for å hylle meg når jeg kommer på jobb på mandag?

Det blir garantert svære greier.

Kanskje det er surprise Champagnefrokost på mandagsmøtet?

Det slo meg plutselig at det kanskje er normalt for superkjendiser å dele ut signerte bilder av seg selv til vanlige folk? Er jeg der allerede, liksom?

Jeg bestemte meg – sånn for ordens skyld – for å ringe både Popstjernen og kjendisadvokat Elden for å sjekke om de går rundt med signerte selfies på innerlommen.

Ingen skal kunne ta meg på manglende research!

Idioter hele gjengen…

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet