Blogg

A-LISTEN

Pågangen fra nye kunder økte merkbart straks det ble kjent at Øystein og jeg skulle bli TV-stjerner.

Selv vanlige folk skjønner at det bare er de beste meglerne som kommer på TV.

Jeg har for lengst blitt vant til livet i rampelyset – og jeg så overhodet ingen grunn til å fyre meg opp på grunn av litt ekstra oppmerksomhet.

Men Øystein syntes tydeligvis at TV opplegget var stor stas.

Denne uken troppet han opp på jobb i mørk dress med lommetørkle i brystlommen. Han prøvde åpenbart å kle seg som en slesk luksusmegler fra Oslo vest, men vi syntes at han liknet mer på en bilselger.

Jeg spurte veldig forsiktig om han hadde kjøpt seg ny dress, men det hadde han visstnok ikke. Særlig.

Det er ikke alle som takler kjendislivet, dessverre.

I går kunne han også fortelle at han så for seg at Meglerhuset Lea skulle leie et fancy lokale der alle venner og kjente kunne se Solgt! episoden sammen. Han hadde allerede invitert hele familien og alle vennene sine – det vil si hele svømmeklubben – til TV premieren.

«Men du kan ikke bare gjøre dette uten å ta det opp med meg, din jævla noldus», sa jeg.

«Det er ikke sosialt akseptabelt å skryte av at vi skal på TV!? Alle vet jo at det er mye mer klasse å late som om vi er helt uberørte av stjernestatusen. Er det ingen av hjernecellene dine som virker?».

Heldigvis skjønte Øystein at invitasjonene måtte trekkes tilbake, og vi ble enige om at han skulle si at Champismegleren har andre planer på mandag, men at vi sannsynligvis kommer til å arrangere en kjempefest straks vi får tid.

Kanskje jeg kan begynne å ta betalt for stillingen som Øysteins life coach? Fyren må jo ha hjelp til alt!

Og nå har Torunn også begynt å legge seg opp i hvordan jeg skal oppføre meg når jeg blir rikskjendis. Hun innbiller seg at vi skal bli et kjendispar – og hun ser for seg at vi skal gå på den røde løperen i matchende antrekk.

Jeg forklarte så høflig jeg kunne at det bare er jeg som er kjendis, og at ingen en gang vet hvordan hun ser ut.

«Dessuten er jeg ikke interessert i å gå rundt på kjendisfester utkledd som Benny og Anni Frid», sa jeg.

Det viste seg at Torunn med «matchende antrekk» bare mente at jeg måtte slutte å kle meg som en fargeblind uteligger. Dessuten påstod hun at ABBA ikke gikk i matchende antrekk – de brukte scenekostymer – som er noe helt annet det hun planlegger for oss.

«Etter at jeg har støttet deg i 20 lange år mot toppen, så skal jeg plutselig ikke en gang få bestemme hva du skal ha på deg på fest? Nå når vi endelig er på A – listen!», bjeffet hun.

«Nei, nei, nei – ro deg helt ned», sa jeg.

«Selvfølgelig skal du fortsatt få bestemme hva jeg skal ha på meg. Dette var bare en uheldig misforståelse.»

Idioter hele gjengen…

 

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet