Blogg

A-LISTEN

Pågangen fra nye kunder økte merkbart straks det ble kjent at Øystein og jeg skulle bli TV-stjerner.

Selv vanlige folk skjønner at det bare er de beste meglerne som kommer på TV.

Jeg har for lengst blitt vant til livet i rampelyset – og jeg så overhodet ingen grunn til å fyre meg opp på grunn av litt ekstra oppmerksomhet.

Men Øystein syntes tydeligvis at TV opplegget var stor stas.

Denne uken troppet han opp på jobb i mørk dress med lommetørkle i brystlommen. Han prøvde åpenbart å kle seg som en slesk luksusmegler fra Oslo vest, men vi syntes at han liknet mer på en bilselger.

Jeg spurte veldig forsiktig om han hadde kjøpt seg ny dress, men det hadde han visstnok ikke. Særlig.

Det er ikke alle som takler kjendislivet, dessverre.

I går kunne han også fortelle at han så for seg at Meglerhuset Lea skulle leie et fancy lokale der alle venner og kjente kunne se Solgt! episoden sammen. Han hadde allerede invitert hele familien og alle vennene sine – det vil si hele svømmeklubben – til TV premieren.

«Men du kan ikke bare gjøre dette uten å ta det opp med meg, din jævla noldus», sa jeg.

«Det er ikke sosialt akseptabelt å skryte av at vi skal på TV!? Alle vet jo at det er mye mer klasse å late som om vi er helt uberørte av stjernestatusen. Er det ingen av hjernecellene dine som virker?».

Heldigvis skjønte Øystein at invitasjonene måtte trekkes tilbake, og vi ble enige om at han skulle si at Champismegleren har andre planer på mandag, men at vi sannsynligvis kommer til å arrangere en kjempefest straks vi får tid.

Kanskje jeg kan begynne å ta betalt for stillingen som Øysteins life coach? Fyren må jo ha hjelp til alt!

Og nå har Torunn også begynt å legge seg opp i hvordan jeg skal oppføre meg når jeg blir rikskjendis. Hun innbiller seg at vi skal bli et kjendispar – og hun ser for seg at vi skal gå på den røde løperen i matchende antrekk.

Jeg forklarte så høflig jeg kunne at det bare er jeg som er kjendis, og at ingen en gang vet hvordan hun ser ut.

«Dessuten er jeg ikke interessert i å gå rundt på kjendisfester utkledd som Benny og Anni Frid», sa jeg.

Det viste seg at Torunn med «matchende antrekk» bare mente at jeg måtte slutte å kle meg som en fargeblind uteligger. Dessuten påstod hun at ABBA ikke gikk i matchende antrekk – de brukte scenekostymer – som er noe helt annet det hun planlegger for oss.

«Etter at jeg har støttet deg i 20 lange år mot toppen, så skal jeg plutselig ikke en gang få bestemme hva du skal ha på deg på fest? Nå når vi endelig er på A – listen!», bjeffet hun.

«Nei, nei, nei – ro deg helt ned», sa jeg.

«Selvfølgelig skal du fortsatt få bestemme hva jeg skal ha på meg. Dette var bare en uheldig misforståelse.»

Idioter hele gjengen…

 

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet