Blogg

SHOWTIME

For et par uker siden fikk jeg en personlig epost fra programleder Frode i NRK. Selv om filminnspillingen kun varte i 3 dager, ble vi nære venner. Det føles som om vi har kjent hverandre i flere uker.

Frode kunne fortelle at Solgt! sesong 8 nå var i gang, og at min episode skulle sendes 9. oktober.

Selv om det ikke stod eksplisitt leste jeg mellom linjene at min episode var sesongens beste, og at toppledelsen i NRK forventet høye seertall. Jeg ble ikke overrasket.

Høye seertall er lagt inn i kjendisplanen min for lengst.

Allerede under innspillingen var det tydelig at Frode syntes at jeg var «som skapt for TV».

Jeg spilte smigret – på en naturlig og verdig måte.

Selv om jeg hadde forventet at min episode enten skulle åpne eller avslutte sesongen, forstår jeg at NRK selvfølgelig også trenger en boost midt i sesongen. Uten at jeg har sett noen av episodene tar jeg det for gitt at min vil slå alle tidligere seerrekorder.

Men jeg ble litt bekymret for hvordan Øystein klarte seg på TV?

For ordens skyld ringte jeg til Frode og spurte om Øystein klarte seg ok, eller om han nok en gang var «the weakest link».

Svaret var meget overraskende.

I følge Frode kommer Øystein – dog etter litt klipping – meget godt ut av innspillingen. «Øystein var avslappa, naturleg og virka fagleg sterk», sa Frode.

Det var ingen som sa til meg at vi skulle være «avslappet» og «faglig sterke»!? Det er jo latterlig enkelt!

Det kan bli krise dersom jeg «bare er meg selv 110%», mens Øystein går rundt og er avslappet og faglig sterk! Jizezz…

Det siste jeg trenger nå er at Øystein skal få ødelegge for mitt store nasjonale gjennombrudd. Champismegleren på A – listen, endelig!

Selv om det er en stund til episoden min går on air, har jeg for lengst begynt å se på hvilke forbedringer jeg kunne gjøre for å være forberedt på trøkket som kommer når jeg breaker. Jeg har vurdert alt fra små fysiske justeringer, til nye dresser og eventuelt å bytte ut bilen med noe mer standsmessig.

Men Torunn blandet seg som vanlig opp i alt.

Hun mente at jeg var alt for gammel til å spjåke meg opp bare fordi jeg skulle på TV i 20 minutter. Sutrekjerring…

Kanskje jeg heller skulle bytte ut Torunn? Finne meg en ung glamourmodell som gjør som hun får beskjed om? Men jeg slo det fra meg.

Det blir alt for mye stress i denne krevende fasen.

Det viktigste nå er at jeg er uthvilt og klar når jeg debuterer som A – kjendis.

Idioter hele gjengen!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet