Blogg

UNGE SVENDSEN

Eiendomsmeglerfullmektig Svendsen hadde bare jobbet her i 2 dager før han ba om et møte på mitt kontor.

Jeg trodde jeg hadde egne folk til å håndtere kontakten med de ansatte?

Men jeg valgte å se stort på det siden han nettopp hadde begynt – og inviterte han inn på hjørnekontoret. Ingen vits å avsløre at jeg egentlig prøver å unngå all personlig kontakt med de ansatte.

«Champismegler Lea – hyggelig, hyggelig», sa jeg.

Svendsen påstod at jeg hadde truffet han på intervjuet – og at jeg til og med hadde snakket lenge med han på nattklubben.

«Å ja, nå husker jeg deg igjen», løy jeg.

Jeg burde nok sikkert slutte med å legge jobbintervjuene til indre kai – men det er jo da jeg har ledig tid, liksom.

Nils Magne hadde noen spørsmål om lederstrukturen i firmaet. Han lurte også på om vi hadde fleksitid og gode pensjonsordninger?

Det første var lett.

«Vi har en flat lederstruktur som fungerer slik at jeg bestemmer alt.», sa jeg.

«Øystein tror at han er økonomisjef og hr-leder – men det er bare på papiret.»

Jeg forklarte at han derfor måtte ta turen inn til Øystein med de andre spørsmålene sine. Det viste seg imidlertid at han allerede hadde vært innom hos Øystein, men at Øystein bare hadde glodd rett på han i flere minutter uten tegn til liv.

Unge Svendsen lurte på om Øystein hadde fått et lite drypp?

Aha! Da kom jeg på det. Øystein hadde fortalt meg at han øvde seg på nye ansiktsuttrykk som skulle «matche det nye imaget hans».

For en nisse!

«Slapp helt av, Svendsen», sa jeg.

«Øystein jobber med et nytt og tøffere image – og du har bare overrasket han mens han trener på nye ansiktsuttrykk. Jeg vet at han for tiden jobber med å perfeksjonere rbf uttrykket sitt.»

«Ok, det kan stemme at han gav meg et rbf uttrykk», sa unge Svendsen. «Uansett godt å vite at han er frisk.»

«Nei, nei, nei – han er langt fra frisk. Han er bare slik – du venner deg nok til det etter noen år».

Idioter hele gjengen…

 

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet