Blogg

UNGE SVENDSEN

Eiendomsmeglerfullmektig Svendsen hadde bare jobbet her i 2 dager før han ba om et møte på mitt kontor.

Jeg trodde jeg hadde egne folk til å håndtere kontakten med de ansatte?

Men jeg valgte å se stort på det siden han nettopp hadde begynt – og inviterte han inn på hjørnekontoret. Ingen vits å avsløre at jeg egentlig prøver å unngå all personlig kontakt med de ansatte.

«Champismegler Lea – hyggelig, hyggelig», sa jeg.

Svendsen påstod at jeg hadde truffet han på intervjuet – og at jeg til og med hadde snakket lenge med han på nattklubben.

«Å ja, nå husker jeg deg igjen», løy jeg.

Jeg burde nok sikkert slutte med å legge jobbintervjuene til indre kai – men det er jo da jeg har ledig tid, liksom.

Nils Magne hadde noen spørsmål om lederstrukturen i firmaet. Han lurte også på om vi hadde fleksitid og gode pensjonsordninger?

Det første var lett.

«Vi har en flat lederstruktur som fungerer slik at jeg bestemmer alt.», sa jeg.

«Øystein tror at han er økonomisjef og hr-leder – men det er bare på papiret.»

Jeg forklarte at han derfor måtte ta turen inn til Øystein med de andre spørsmålene sine. Det viste seg imidlertid at han allerede hadde vært innom hos Øystein, men at Øystein bare hadde glodd rett på han i flere minutter uten tegn til liv.

Unge Svendsen lurte på om Øystein hadde fått et lite drypp?

Aha! Da kom jeg på det. Øystein hadde fortalt meg at han øvde seg på nye ansiktsuttrykk som skulle «matche det nye imaget hans».

For en nisse!

«Slapp helt av, Svendsen», sa jeg.

«Øystein jobber med et nytt og tøffere image – og du har bare overrasket han mens han trener på nye ansiktsuttrykk. Jeg vet at han for tiden jobber med å perfeksjonere rbf uttrykket sitt.»

«Ok, det kan stemme at han gav meg et rbf uttrykk», sa unge Svendsen. «Uansett godt å vite at han er frisk.»

«Nei, nei, nei – han er langt fra frisk. Han er bare slik – du venner deg nok til det etter noen år».

Idioter hele gjengen…

 

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

WHITE TRASH

Det er ikke alle som vet at Torunn er oppvokst som såkalt white trash på Karmøy. Folk i disse miljøene skjønner ikke selv hvor kjipt de har det – og det er sikkert like greit. Hun kan ikke ha hatt det godt, stakkars. Torunn vokste opp som en slags askepott – hvis man bytter ut […]

Les mer

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer
Gå til bloggarkivet