Blogg

FAKE NEWS

For bare et par år siden satt jeg på et trangt meglerkontor og kikket over på kebabsjappen på den andre siden av gaten. På denne tiden måtte jeg til og med jobbe for pengene. Det var virkelig en trist periode.

Så nært, men likevel så fjernt.

I dag sitter jeg på mitt lekre hjørnekontor og ser ut over havet – mens de ansatte løper rundt som forvirrede høns for å betjene strømmen av nye kunder.

Alt takket være Champisbloggen.

Det er nesten for godt til å være sant!

I etterpåklokskapens lys er det åpenbart at vanlige folk hadde et skrikende behov for mer informasjon fra innsiden av meglerbransjen. Før jeg stod frem som toppblogger var bransjen mest kjent for sitt lukkede og eksklusive miljø – som dessverre stadig ble rammet av ondsinnede rykter om dyre biler og lav intelligens.

«Hvordan gjør de det, liksom?»

Allmuen fant ikke en gang frem i jungelen av eiendomsmeglere. Alle så jo like ut! Nå har vanlige folks kognitive fungering aldri imponert meg, men likevel. Publikum fortjener korrekt informasjon for å ta gode valg – derfor setter jeg av litt tid hver uke til generell forbrukerinformasjon.

Det skulle bare mangle – siden jeg tilfeldigvis er Norges beste megler – så vet jeg jo hva jeg snakker om. På Champisbloggen sprer jeg mine ferske meglernyheter fra Meglerhuset Lea til alle mine tusener på tusener av lesere.

Fake news får andre ta seg av.

I mitt nye liv som folkekjær bloggkjendis får jeg stadig oftere forespørsler om å kaste glans over forskjellige arrangementer.

Er det ikke typisk?

Nå – når de leser på bloggen at jeg er best i alt – skal de plutselig hanke meg inn til foredrag, konferanser, taler, fester etc. etc. Hvor var alle disse noldusene tilbake i 2015 da jeg virkelig hadde behov for oppmerksomhet?

I dag må jeg dessverre være ytterst forsiktig med hva jeg sier ja til, siden jeg er inne i en kritisk fase for mitt nye image. Hvis jeg skulle bli observert på feil sted kan hele brandingen være i fare. «Champismegleren observert på fest i rekkehus på Brakahaug» – det skulle faen meg ha tatt seg ut!

Jeg kunne like gjerne ha begynt å tørke meg i ræven med tusenlapper.

Jeg skal opp – ikke ned.

Målet for sesong 4 har alltid vært at jeg skal ekspandere til rikskjendis. Det er avgjørende at jeg kun deltar på events som er egnet til å øke oppmerksomheten omkring min person.

Men det er tydeligvis vanskelig for vanlige folk å akseptere at de små drittarrangementene deres ikke passer inn i kjendisplanen min – selv om jeg avviser dem på en elegant og diplomatisk måte. Ingen slår meg i høflighetsfraser – med mindre jeg er kanon, naturligvis.

«Det er ingenting personlig, altså», sier jeg.

«Men dette er hardcore business – og det lille drittarrangementet ditt gjør ingenting for meg.»

Idioter hele gjengen!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet