Blogg

SESONG 4

Det er latterlig enkelt å selge brukte hus. Minimal innsats og høye provisjoner går hånd i hånd.

Akkurat slik jeg liker det.

Og man trenger knapt en halv hønsehjerne for å praktisere som advokat – det vet jeg også alt om. Likevel sprer ryktene om min supersmartness seg som ild i tørt gress på internettet.

Kanskje ikke så rart, siden det er jeg som har satt dem ut?

Champisbloggen er ikke noe jeg liker å skryte av – i alle fall ikke i edru tilstand – men uhemmet selvskryt er beklageligvis en viktig del av konseptet. Den tilhørende kjendisstatusen er dessverre ikke til å unngå.

Men jeg står an av – som det heter.

Takket være mine mange velformulerte og vittige blogginnlegg er det alment kjent at jeg er Norges smarteste toppblogger.

Men det finnes sikkert verre skjebner.

Det kan uansett ikke være mitt problem at de vanlige bloggerne er idioter hele gjengen.

Mitt største problem for tiden er at Torunn har blitt pissemisunnelig på kjendisstatusen min. Hun hevder at hun ikke får nok screentime på bloggen og altfor lite kred for sin uvurderlige innsats som bak-kvinne. Særlig.

Selv om jeg forklarer at berømmelsens pris bare er enda mer stress, fortsetter hun gnålingen.

Hun fantaserer tydeligvis om å lansere en egen spin-off blogg som hun vil kalle «Champisfrue».

Det er forhåpentligvis bare tomme trusler, men hun er troende til hva som helst når hun blir krakilsk nok.

Jeg har – naturligvis på en høflig måte – påpekt at verden kanskje har sett nok av innholdsløse jenteblogger med bilder av fargerike middagsretter, helgeturer til London og skjønnhetsprodukter for ferskenhud?

I etterpåklokskapens lys burde jeg sikkert ha holdt kjeft, men noen må våge å si sannheten om disse patetiske rosabloggerne.

En annen sannhet er at brandingen av meg selv går på skinner, og det er strengt tatt det eneste jeg bryr meg om.

Champisbloggen har gjort meg penere, smartere og enda mer PR-kåt.

Det er noe alle vet.

«Dette er bare begynnelsen», sier bloggmanager Pål. «Før du vet ordet av det kommer du til å gruse inn med cash uten at du trenger å løfte en finger!»

Selv om jeg alltid legger inn en feilmargin på 90% når reklamefolk vurderer markedsverdien av egne kampanjer, så må jeg innrømme at jeg liker optimismen hans.

I følge Pål trenger jeg bare å lure enda flere boligselgere inn dørene til Meglerhuset Lea & partnere (Haraldsgaten 90, 3. etasje), så fikser de ansatte resten.

Vi er tross alt Haugesunds beste meglerhus.

Hvor vanskelig kan det være, liksom?

Sesong 4  – nu kör vi!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer

EVENTMANAGER?

I helgen gjorde jeg enda en eventjobb – denne gang på Sandve, Karmøys ukjente perle. Konseptet mitt består av 50% sludder og 50% tant og fjas. Siden det funker 110% kjører jeg alltid det samme opplegget hver gang. Veni – vidi – vici. Bortsett fra promillen – både min egen og gjestenes – er det […]

Les mer
Gå til bloggarkivet