Blogg

SOMMERFESTEN

Champisbloggen har for lengst sikret meg status som lokalkjendis. Og jeg spiller rollen som «jovial og folkelig» etter beste evne.

Det skulle bare mangle.

Etter at jeg stod frem som Norges beste toppblogger har livet mitt blitt 110% bedre.

‘Kjære venner. Jeg er nå Haugesunds største kjendis!», erklærte jeg på sommerfesten. «I sesong 4 blir jeg rikskjendis. Det kan jeg garantere.»

Bortsett fra onkel Erik og Popstjernen klappet alle entusiastisk.

«Det er latterlig enkelt å bli lokalkjendis. Det er først når du breaker nasjonalt det er stor idrett», sa Popstjernen.

Onkel Erik nikket samtykkende mens han tok et drag av røyken og skjenket seg enda en genever.

Popstjernen fortsatte med en improvisert tale om viktigheten av et folkelig image. Hans kjendisstatus hadde nådd nye høyder etter at han gjorde et enestående portrettintervju med Lørdagsrevyen for et par uker siden.

Imaget hans er nå tilpasset alle aldersgrupper. Genialt.

Onkel Erik ble plutselig lei av Popstjernens utilslørte selvskryt. Han mente at de beste kjendisene er ekte mennesker som jobber hardt for de svakeste i samfunnet.

«Dessuten er det for mye prat og for lite drikking med disse østlendingene», sa onkel.

«Look who´s talking», lo Popstjernen.

«Rolig nå», sa jeg. «Dette er en hyggelig sommerfest. Ingen grunn til å ødelegge stemningen.»

Da reiste Torunn seg og lanserte en håpløs idé om at jeg burde skrive mer om de oppblåste egoene til kjendisvennene mine.

Dette var naturligvis bare enda et av hennes mange patetiske forsøk på å få oppmerksomhet. Men halvhjernene på festen syntes selvfølgelig forslaget var «knallbra».

Alt gikk fra vondt til verre da onkel Erik nektet meg å skrive mer om han på bloggen. Han var «faen så lei» av å bli fremstilt som Haugesunds største noldus og han påstod at jeg elsker å drite han ut.

«Nei, nei, nei. Slapp helt av», sa jeg. «Du har misforstått konseptet.»

I følge Popstjernen spilte det ingen rolle hva jeg blogget om – siden vanlige folk uansett ikke forstår seg på branding.

«Brandy?», sa onkel Erik. «Ja, takk!»

«Nei, branding – ikke brandy!», gliste Popstjernen.

I forvirringen som oppstod ville selvfølgelig alle de andre gjestene også ha brandy – og jeg måtte forsikre dem om at det var nok drikke til alle.

Først når drikkevarene kom på bordet ble det omsider ro i rekkene – og jeg gjenoppstod som festens naturlige  midtpunkt.

Idioter hele gjengen!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

WHITE TRASH

Det er ikke alle som vet at Torunn er oppvokst som såkalt white trash på Karmøy. Folk i disse miljøene skjønner ikke selv hvor kjipt de har det – og det er sikkert like greit. Hun kan ikke ha hatt det godt, stakkars. Torunn vokste opp som en slags askepott – hvis man bytter ut […]

Les mer

GAMMAL ALKIS

Tidlig i morges ringte min aldrende far rett fra frokostbordet. Han hadde visstnok satt kaffen i halsen da han så et bilde av meg i papiravisen. Jeg holder ikke papiravisen – og jeg visste derfor ikke hva han bablet om. Fyren har muligens blitt litt småsenil i det siste. «Du ser ut som en gammal […]

Les mer

FULLMEKTIGEN

Da tiden var inne for å utvide meglerstaben var jeg krystallklar på hva jeg var ute etter: En kjekkas med glimt i øyet på ca. 35 år. For ordens skyld tok jeg inn litt av hvert på intervju – for å ha litt å velge mellom. Etter noen runder med knallharde kryssforhør, endte jeg opp […]

Les mer
Gå til bloggarkivet