Blogg

IRONISK NOK?

Jeg må innrømme at det kan være krevende å drifte Norges beste bedriftsleder-reality toppblogg, samtidig som jeg er toppleder i Meglerhuset Lea & partnere. For ikke å glemme ekstrajobben som familiens overhode.

Rent teknisk har jeg 330% stilling siden alle jobbene krever 110% innsats.

Heldigvis går både Champisbloggen og meglerhuset på skinner.

Mesteparten av arbeidsdagen går med til å sørge for at bloggmanageren og de ansatte gjør så godt de kan. Min nye lederstrategi er at vi skal «gjøre hverandre gode» – noe jeg lærte på et av disse meningsløse topplederkursene.

Tidligere var jeg svoren tilhenger av splitt og hersk teknikken, men det var på tide å prøve noe nytt.

Problemet med den nye lederstrategien er at målsettingen om å gjøre hverandre gode fremstår som helt urealistisk.

Hvis de ansatte var kognitivt sterke kunne de vel ha funnet seg en bedre jobb? Men jeg forsøker alltid å få det beste ut av hver enkelt ansatt, selv når det ser mørkest ut. Generelt sett er de ansatte en sammenhengende tålmodighetsprøve.

Når frustrasjonen blir for stor må jeg ut blant vanlige folk for å avreagere.

Og for min del har jeg funnet ut at det fungerer best med et par drinker for å senke skuldrene.

Men siden jeg er den beste toppbloggeren på denne siden av polarsirkelen får jeg alltid mye uønsket oppmerksomhet på byen.

Vanlige folk blir tilsynelatende overbegeistret over å møte meg.

Begeistringen er sjelden gjensidig.

Jeg kunne selvfølgelig ha avvist dem – som sikkert er det eneste riktige – men jeg ønsker å bli oppfattet som en folkekjær lokalkjendis. Jeg gjør derfor mitt beste for å spille overrasket på en naturlig og jovial måte. Vanskelig, men slett ikke umulig.

«Gruppe selfie? Bare hyggelig», sier jeg. «Men jeg håper dere tar ironien i mine små historier fra virkeligheten?»

Ja, jøss. Alle hønsehjernene skjønner visstnok at bloggen må tas med en klype salt, og ironi behersker de til fulle. Liksom.

For øvrig har jeg enda ikke forsøkt meg på ironi i noen blogginnlegg.

Champisbloggen er bloggsatire med innslag av parodi. Ironisk nok…

Lykke til med å forklare det til fulle folk på nattklubb!

Men jeg driter vel egentlig i om vanlige folk behersker ironi så lenge de skjønner at jeg er Norges beste toppblogger.

Det er tross alt lesertallene jeg lever av.

Idioter hele gjengen!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet