Blogg

CEO

Det siste som skjedde før påske var at regnskapet for 1. kvartal 2017 ble styrebehandlet. Veksten fra 1. kvartal i 2016 var på pene 900%.

Antall solgte hus var også opp med 340%.

Når vi la tallene sammen fikk vi dermed 1240% – som delt på 2 – gav en akkumulert vekst på 620%.

Stemningen var naturlig nok god på styremøtet.

Styreleder Haavik ba budsjettansvarlig Vestre om «å skjerpe seg på generelt grunnlag» siden han åpenbart hadde vært for pessimistisk med budsjettet.

Alle lo høflig av advokat Haaviks patetiske forsøk på en vits.

Det er ikke alle som behersker humorkunsten, dessverre.

I evalueringen av regnskapet erklærte Haaviken, i kjent stil, at markedsføringsplanen for Meglerhuset Lea & partnere fortsatt er en dundrende suksess.

Markedspakkene våre var visstnok i ferd med å sette ny standard for bransjen. Både Cicilie og Karen hadde mye på hjertet. Bla, bla, bla, lettjente penger, bla, bla…

Småpraten var på høyde med en kvinnelig vinklubb da jeg tok ordet og påpekte at den egentlige grunnen til at vi selger eiendommer i bøtter og spann er Champisbloggen.

«Vanlige folk får rett og slett lyst på ny bolig etter å ha hygget seg med mine velskrevne historier fra virkeligheten.», sa jeg.

For ordens skyld la jeg frem et kurvediagram som viste at antall lesere på bloggen også hadde økt med ca 600% i første kvartal.

«Livsstilsbloggen min har virkelig satt fyr på businessen», sa jeg.

Plutselig begynte Øystein å yppe seg.

Han var selvfølgelig ikke enig i at man kunne overføre lesertallene for bloggen direkte til omsetningstallene for firmaet. «Vi måtte ikke glemme» at både han og Espen hadde med seg store kundeporteføljer da de kom hit etter sommeren i fjor.

Utrolig nok noterte Haaviken ned tåkepraten til Øystein i referatet!

For ikke å ødelegge den gode stemningen foreslo jeg derfor at vi kunne fordele heder og ære prosentvis mellom oss. Jeg foreslo at omsetningsveksten for eksempel kunne deles med 100% til Øystein, 100% til Espen og 420% til meg.

Et samlet styre var enige i at det var en rettferdig løsning, og jeg ba om å få fordelingen vedtatt og protokollert.

Mot slutten av møtet, under eventuelt, ba jeg styret om å få endret stillingsbeskrivelsen min.

Det hadde sett mye bedre ut på internettet om stillingen min hadde vært Administrerende direktør i stedet for Daglig leder.

«Jeg trenger en tittel som matcher selvbildet mitt», sa jeg.

«Dessuten blir både Daglig leder og Administrerende direktør oversatt til Chief Executive Officer, eller CEO, av Google translate. Bytte av tittel fremstår for meg som en ren formalitet.»

Halvhjernene i styret skjønte ikke en gang problemstillingen.

Men etter en kort rådslagning vedtok de følgende:

«Styret åpner for at Daglig leder Truls Lea kan skifte stillingsbeskrivelse til Administrerende direktør, om han måtte ønske dette.»

Idioter hele gjengen…

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

SLEIPE TRIX

Det nye Åkrakontoret ble skikkelig sexy – om jeg skal si det selv. Hengedass, møterom og tidsriktige fargevalg. Kontoret ser nesten ut som et ekte meglerkontor. Hva mer kan en Champismegler ønske seg? For å være helt ærlig ville jeg helst hatt en slik nymotens dass som spyler og føner, men da hadde det sikkert […]

Les mer

KARMØY – DO YOU READ ME?

Nå er det temmelig nøyaktig 3 år siden jeg åpnet dørene her i Meglerhuset Lea & partnere. Samtidig bestemte jeg meg for å bli Norges første – og beste – Champagnemeglerbloggadvokat. Satan for en god idé! Jeg har på en måte alltid visst at jeg hadde et geni i magen – og endelig kom bekreftelsen […]

Les mer

KJÆRE EINAR THO

Jeg har googlet litt og funnet ut at du er såkalt «ansvarlig redaktør» i Haugesunds avis. I denne forbindelse er du profesjonelt engasjert i mitt private prosjekt om å eksponere meg selv i alle tilgjengelige kanaler. Jeg tenkte derfor at det var på sin plass å sende deg et sammendrag av medieåret 2018. Jeg starter […]

Les mer
Gå til bloggarkivet