Blogg

JANTELOVEN

Forrige fredag var Torunn og jeg VIP gjester på Winehouse nattklubb. Inventum Gruppen fristet med all inclusive hele kvelden – full pakke med kanapeer og paraplydrinker.

Lokalet var stappfullt av trøtte tryner i litt for trange klær.

Jeg blir alltid skeptisk når det i invitasjonen lokkes med underholdning fra «kveldens store overraskelse». Kan det være meg?, tenker jeg da. De andre gjestene hadde tydeligvis mer enn nok med å underholde hverandre – og ingen av dem så ut som de bar på noen stor overraskelse – for å si det slik.

Jeg bestemte meg for å forlate lokalet umiddelbart dersom jeg ble dratt opp på scenen for å underholde. Stemningen var intens i lokalet da Direktør Viksund tok mikrofonen for å presentere den hemmelige entertaineren.

Det viste seg heldigvis at overraskelsen var en fyr med gitar som dro et par låter.

Utrolig nok var det flere andre A-kjendiser på VIP festen. Enkelte av dem evnet til og med å sette sammen flere setninger etter hverandre til noe som minnet om en samtale. Slett ikke verst. Torunn hadde som vanlig prøvd å overbevise meg om at det sikkert ikke bare var idioter der, men jeg er alltid sunt skeptisk til nye folk.

Flere av gjestene kom bort til meg i løpet av kvelden og fortalte at jeg «hadde verdens beste blogg».

«Takk, jeg vet det.», svarte jeg.

I følge Torunn burde jeg ha forsøkt å late som om jeg ble litt forlegen av skamrosen, eller i det minste ha takket på en høfligere måte.

Men hvorfor i all verden skulle jeg det?

Det eneste jeg gjorde var jo å bekrefte at Champisbloggen er i verdensklasse – og fortelle litt generelt om hvor ubrukelige alle de andre hønsehjernene som driver med toppblogging er. Mitt inntrykk er at vanlige folk tåler å høre sannheten så lenge den blir presentert med glimt i øyet.

I følge Torunn, som virkelig hadde en dårlig dag på jobben, hadde jugingen og skrytingen min «vært selvskryt på amerikansk toppnivå» noe som hadde gjort henne fysisk uvel.

Enten det eller så hadde hun kanskje vært litt for ivrig med gratis boblevann?

So what! Tror hun at jeg blir arresteret for brudd på janteloven, liksom? 6 måneder på vann og brød for selvskryt på offentlig sted?

Og hvis selvskryt plutselig er så jævlig straffbart så kommer vel politiet snart stormende inn og kaster alle VIP trynene her på glattcelle, tenkte jeg.

Dessuten var det ikke akkurat min feil at jeg endte opp som toppblogger!

Champisbloggen er en del av en kynisk markedsføringsplan som er vedtatt av styret i Meglerhuset Lea & partnere, og det vet hun utmerket godt. Jeg ofrer meg for bloggen slik at firmaet kan gruse inn mest mulig lettjente penger. Jeg har overhodet ingen skjulte motiver om å forherlige meg selv!

Men urettferdig kritikk er det nesten umulig å beskytte seg mot.

Akkurat da kom heldigvis Direktør Viksund forbi med en GT i hver hånd og lurte på om han kunne få noen ord med meg.

Det viste seg at Inventum Gruppen ville betale meg for å feste på Winehouse annenhver lørdag – for å trekke de «riktige folkene» til VIP avdelingen.

Tilbudet var på 10 høvdinger pr kveld, alt hvitt, og gratis drikke for 2.

«Hvitt? Må jeg fakturere dere for å drikke gratis!? Skatt og moms?», sa jeg vantro.

Disse Inventum folkene må tro at jeg er komplett idiot!

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet