Blogg

STYREMØTET

Styreleder Haavik åpnet tirsdagens styremøte med å gratulere meg med seieren i bloggkonkurransen. Alle klappet og dunket meg kameratslig i skulderen.

Han ba meg hente pokalen slik at hele styret kunne få se nærmere på den.

Jeg spilte kledelig beskjeden og sa at de andre nominerte hadde vært helt ubrukelige – slik at det strengt tatt var en seier ved walk-over.

«Dette er beviset på at den digitale markedsstrategien til Meglerhuset Lea & partnere virker!», sa Haaviken mens han viftet voldsomt med pokalen.

Styret vedtok deretter at vi måtte utnytte prisen for alt den er verdt i markedsstrategien for 2017. I første omgang måtte jeg skrive flere innlegg på bloggen. Karen ba meg om å skrive fordelaktig om alle styremedlemmene.

Styret er tross alt bedriftens hjerne, forklarte hun.

«Consider it done», sa jeg.

Øystein ble plutselig veldig ivrig og rakk opp hånden for å si noe.

«Siden vi nå snakker om markedsstrategien for 2017 synes jeg vi må ta grep i NRK saken.», begynte han.

«Har vi en NRK sak på agendaen?», lurte Haaviken mens han studerte sakslisten.

I følge Øystein hadde han ufrivillig havnet under press fra sine mange følgere på face og snap. Dette skyldes at han like etter TV innspillingen i fjor la ut meldinger av typen «Tidenes beste Solgt! episode er spilt inn», «Se meg leke med motstanderlaget i beste sendetid», «The winner takes it all» og liknende oppgulp.

Nå hadde flere av følgerne hisset seg opp og påsto at TV innspillingen kun var et markedsstunt. Øystein hadde umiddelbart kontaktet programleder Frode for å overtale han til å fremskynde sendingen av programmet, men Frode hadde sagt at sendetidene ble styrt av ledelsen i NRK.

Selv om et samlet styre syntes det var komplett idiotisk av Øystein å starte egenprofileringen på sosiale medier uten å vite sendetiden for Solgt! episoden – valgte vi å støtte han.

Følgende vedtak ble protokollert:

Styret besluttet at NRK må starte vårsesongen av Solgt! så snart som mulig. Reprisene bør starte i mai og løpe ut september. Styrets beslutning meddeles Kringkastingsjefen personlig av Øystein Vestre.

Straks vedtaket var protokollert endret Øystein mening og hevdet at «det sikkert er like greit» at programmet sendes om våren. «Det er tross alt på vårparten alle de feteste brukthusene kommer for salg. Og det er da TV sendingen gir best markedsføringseffekt», fortsatte han.

«Så da trekker du NRK saken, og den slettes fra protokollen?», spurte Haaviken.

Øystein nikket.

Det var ingen andre saker under «eventuelt» og møtet ble hevet.

Styremøter er ingenting for vanlige folk.

Idioter hele gjengen…

Truls Lea - Meglerhuset Lea

Truls Lea

Stilling
Daglig og faglig leder / Advokat MNA / Megler
Telefon
Ring Truls Lea på 901 28 086
E-post
Send e-post til Rolf Henry Pedersen på truls@meglerlea.no
Truls Lea er daglig leder, advokat og megler i Meglerhuset Lea & Partnere. I sin livsstilsblogg tar han deg med bak kulissene i sitt glamorøse liv som Champagnemegler. Det er sannheten som svir...

DIRTY DANCING

Det er ingen tvil om at jeg er humorkongen på kontoret. Det er selvfølgelig ikke bare på Champisbloggen jeg er hysterisk morsom. Hver eneste arbeidsdag er full av mine treffende kommentarer og vittige spydigheter om de ansatte. Å le av andre gir arbeidsdagen det lille ekstra. Favoritten min er å kommentere antrekk eller frisyre – […]

Les mer

MIDTLIVSKRISE – LIKSOM..

Jeg har alltid vært strålende fornøyd med mitt eget utseende. Høy, mørk og topptrent – what´s not to like? Det at jeg er litt tynn i luggen har aldri plaget meg. Dessuten har jeg spart en liten formue på frisør, shampo og hårgele. Penger spart er penger tjent. Av en eller annen grunn ble utseende […]

Les mer

«BILLIG» – LIKSOM…

I et svakt øyeblikk takket jeg ja til å selge enda en av onkel Eriks eiendommer. Fyren eier hus over alt. Det var i realiteten umulig å si nei siden vi er nære slektninger. Dessuten gir han seg aldri – og jeg var ikke i humør til å krangle i timevis. «Stjerneadvokat selger billig praktvilla […]

Les mer
Gå til bloggarkivet